Arama sonuçlarınız

1. Templar

1993 Model Cherokee

Ynt: 1993 Model Cherokee XJ 1984-2001 yılları arasında üretilmiş (2001 yılından sonra bir süre daha Çin'de üretimi devam etmiş) "kare kasa" adı ile anılan Cherokee'lere verilen ortak ad. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Jeep_Cherokee_front_20071031.jpg ZJ 93-99 yılları...

2. Templar

1993 Model Cherokee

Ynt: 1993 Model Cherokee Selam Eren, Aynı düşüncelerle çok yakın zamanda 93 4.0 GC Laredo aldım. Bir çok Gezenbilir üyesinin de onaylayacağı üzere ZJ kasalar hem yol hem yol-dışı için en iyi çözümlerden biri. Özellikle 93 ZJ, XJ yürüyen aksamına ve ZJ konforuna sahip olduğu için bence ZJ'nin...
  3. Templar

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? Çok ilgisiz ama Elixir firması Gore ile ortak geliştirdiği proje sonunda Gore kaplı gitar telleri üretiyor. Parmak teri ile paslanmadığı için 2 kat daha uzun süre ses özelliğini koruyor bu teller.

4. Templar

Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi

Ynt: Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi Değerli Gezenbilir üyeleri, ZJ'lerde otomatik vites sensörü 2002 yılında recall'a giren bir parçadır ve değişmesi gerekmektedir. http://www-5.jeep.com/universal/webselfservice/pdf/B02.pdf Selamlar, Kaan
  5. Templar

5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler İsterseniz konuyu LPG başlığından çıkarıp, teknik bölümün altında bir başka konu başlığı olarak açın. Daha rahat cevaplanacaktır. Selamlar, Kaan

6. Templar

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler Doğrudur Serkan bey. Bilgisayar yardımı ile bir servisin (üretici servisi olması gerekmiyor, LPG servisleri de bu işi yapıyorlar) aracın bilgisayarında tuttuğu jata kodlarını silmesi gerekiyor. Böyle de kullanılabilir ama asılsız bir hata olduğu...

7. Templar

93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel

Ynt: 93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel Sorun kırık istavroz dişlisi. Değişti. Bununla birlikte keçeleri ve yağı da değişti.
  8. Templar

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler Doğrudur. ECU tam olarak ne yaktığını anlayamadığından Check Engine ışığını yakıyor. Eğer sıralı sistem değilse kurtuluş yok, check engine devamlı yanacak. Eğer sıralı sistem ise ECU sıfırlanacak ve artık bu hata alınmayacak.
  9. Templar

Grand Cherokee ZJ 5.2 ; Kalkıştaki Ses

Ynt: Grand Cherokee ZJ 5.2 ; Kalkıştaki Ses Merhaba Atilla bey, arazi vitesi hiç aklıma gelmemişti bunu da serviste gündeme getiririm. Aracım 93 Laredo ve aldığımdan bu yana hep 2W kullandım aracı. Valla acemilikten olsa gerek çıkan ses bana öyle acıklı geliyor ki servise kadar bile götürmeye...

10. Templar

Ynt: Grand Cherokee ZJ 5.2 ; Kalkıştaki Ses Teşekkürler Özgür bey. Çok sevindim aracınızdaki sorunun çözüldüğüne. Bende de aynı sorun var ve ben de aynı yerde çözmeyi düşünüyorum. Bu arada Suudi Arabistan'daki arkadaşınızın kronik olarak bahsettiği sorun neymiş? O yağ ile giderilmez demişti...

11. Templar

CJ-7'nin Fabrika Ölçülerini Bilen Var mı?

Ynt: CJ-7'nin Fabrika Ölçülerini Bilen Var mı? CJ 2 3 5 6 7 Ölçüleri
  12. Templar

Ynt: Grand Cherokee ZJ 5.2 ; Kalkıştaki Ses Benzer ses benim aracımda da var. Konu ile iligli gelişme var mı?

13. Templar

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler Bence bu noktada en dikkat edilmesi gereken konu; bahsi geçen yıl aralığından dolayı, dönemin ZJ'lerinde karbüratör tip LPG takılmış olması. 93 4.0 ZJ aldığımda başıma geldi. Değiştirdim. Eski tip LP ile yaşadığım sorunlar ortadan kalktı (hava...
  14. Templar

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Bir ZJ örneği
  15. Templar

Cevap için teşekkür ederim Göktuğ bey. Önerinizi tatbik edeceğim. Yalnız ses düzenli olarak gelmiyor. Asenkron bir şekilde ve düzensiz aralıklarla fakat sık duyulan bir ses.

16. Templar

Arkadaşlar, 93 ZJ Laredo'nun arka aksamından, tam olarak kaynağını anlayamadığım (aks veya diferansiyel) bir noktasından, araç yürürken sürtünüri kırılır gibi sesler gelmektedir. 2W ile ses alınmıştır 4W ile denenmemiştir... Acaba servise gitmeden önce başına benzer bir şey gelmiş mi diye...
  17. Templar

Nikon Lens İçin Teknik Destek İhtiyacı

Ynt: Nikon Lens için Teknik Destek İhtiyacı Hayyam pasajı. Lensi ellettiğin ustaya güvenmen lazım. Çok zor bir iş o değişim. Ayrıca iyi yapılsa dahi yine de açılmış bir lens iyi sonuç vermeyebilir. Oldukça standart bir lensten bahsediyoruz. 2. el ucuza bulabilirsin. Kolay gelsin.
  18. Templar

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? Neden?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri