Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

Frontera; Şehirli Arazi Aracım

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Unutmadan Rot ayarı yeni yükseltmeye göre yapılmıştır.

2. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Sizce tavandaki sisler kötümü durmuş ? :( :( :(
  3. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Önden FRONTERA...

4. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Geri kalan bilgilendirme kısmını Tuz Gölü kampına katılacak olan arkadaşlar orada görüp test sürüşü yapma şansına sahip olacaklardır. ;D ;D ;D
  5. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Murat abi yükseltme konusunu frontera şehirli arazi aracım konulu köşeye fotoraf ve maliyetleri ile ekledim bilgin olsun. ;)

6. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Bu arada aracın bu halini görüpde FRONTERA almaya niyetlenen bir çok arkadaşın oldu özellikle 3.2 araç arıyoruz bilginize ;D ;D ;D

7. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım sağ ve sol fotolar
  8. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Arka alt fotolar...
  9. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Ön kısıma sadece altaki orjinal ayardan yükseltme yapıldı, arkalara yayların üzerine tornada getler hazırlanıp konuldu arka amortisörler çok gergin ve iş göremez hala gelince piyasada hem araca uyum sağlaya bilecek hemde hesaplı olan (40 tl tanesi) megan 2...

10. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hüseyin abi radyatör işini bu gün hallettim burada eskilerden bir radyatörcü usta bana bakırdan sıfır bir radyatör yaptı bire bir ölçülerde hatta orjinal 2 petek yaptırdığım 3 petek oldu bu gün denemede o kadar sıkıştırmama ramen hararet 80 i bile...

11. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım 33 lastik 16 cm yükseltme ve gelinen son nokta. Sabah ilk işim dodiklerini takıp fotoraflarını çekmek burada paylaşıcam.
  12. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Abi ben bu gün aracın eski getlerini söküp yerine Hüseyin ustanın dediği malzemeden tornacıya toplamda 16 cm yüksekliğinde get yaptırdım arka amortisörler tat vermedi (esneme payı olmadığından çok sert oldu) buradaki yükseltilen diğer araçlardan fikir alıp...

13. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Abi sen bir tanesin ...
  14. ozturk55

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Sürtme işini yükseltince halledebildinmi abi bende 33 taktım aracımda 8 cm yükseltme olmasına ramen yinede sürtme yaptı önler davlumbaza arkalarda kapı altındaki dodik eklerine sürtüp kopardı merak ediyorum biraz daha yükseltsem 5 cm gibi hallolurmu? Bu arada...
  15. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi MEŞHUR BİR LAF VAR ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ ;D ;D ;D Ama bence lpg ye dönn

16. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Güzel paylaşım teşekkürler.
  17. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Murat abi sen bu 265/75/16 ları taktıktan sonra sürtme problemi olmadımı olduysada nasıl hallettin benimkiler arazide aşırı sürtüyor hatta dodikleri kırdık bu gün ne yapmam lazım bahsedersen sevinirim.
  18. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Kunduz ormanı gezisi sonrası koca oğluma nazar deydi önce ön lastikler büyük olduğu için dodokleri kırdı (sürterek) sonra radyatörüm tamirli olan yerinden yeniden patladı ama ben Murat abi kadar şanslı değildim eve tam 190 km vardı :( :( :( kendi çabalarımla...

19. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Abi daha çok yeni 20 km falan anca oldu ama dişlerinden ötürü 70 km ve üstü baya sesli ben tecrübe ettikce sana yazarım.
  20. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Nankang Mudstar N889 seri 265/75/16 fiyatıda gayet uygun (diğerlerine oranla)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri