Arama sonuçlarınız

1. miraclet

04-03-2012 BALÇOVA sırtlarında keşif yapıyoruz..

Ynt: 04-03-2012 BALÇOVA sırtlarında keşif yapıyoruz.. Çok güzel bir gezi oldu Yollara devrilen ağaçlar, Heyalandan dolayı yolları kapatan buyuk kayalar Bizleri engelleyemedi. Mehmet Yıldız arkadaşımızın ekipmanları sayesinde bu engelleri geçebildik. Buradan ziyacan arkadaşıma ve mehmet...

2. miraclet

İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ?

Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ? Abi Senin Aracın karşısında durulmaz. Erkekliğin % 90 Sını kaçmaktır. :) :) :)))

3. miraclet

Ynt: 04-03-2012 BALÇOVA sırtlarında keşif yapıyoruz.. Narlıdere Kipa mı? Yoksa Balçova Kipa mı?
  4. miraclet

Ynt: 04-03-2012 BALÇOVA sırtlarında keşif yapıyoruz.. 1- Ziyacan BAYAR- NİVA 2- Mehmet YILDIZ- Ssang Yong 3- Mehmet AYAN - Grand Cherokee
  5. miraclet

Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ? Ben almıyayım :) : ))

6. miraclet

Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ? Aracın süper Hasan abi

7. miraclet

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri o camurdan ben cıkamaz isem sen kurtarırsın beni Ziyacım.
  8. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri mehmet bütün top sende bence cıkış noktasını belırleyelim gerisi gelir, öncülük yaparsın. kısmette ne varsa o olur. güzel bir gezi olcak inaniyorum. hava cok güzel güneşli bir hava stres atabileceğimiz bir hafta sonu olacağına...

9. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri rota güzel gözüküyor. Mehmet balçova gezisi yaprken hangi rotayı izledi acaba, Kısa bir gezi olmasını bende isterim eglenceli ve biraz eziyetli mi olsun :)) yanlız Benim lastikler asfalt lastiği haberiniz ola :)))
  10. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri 1- Narlıdere arıkent sırtlarından bir çıkış var- oradan kavacığa kadar full orman yolu 2- Balçavo termal otelin içinden barajın etrafından ckış gözüküyor. google babadan baraj görselleri ve orman görselleri güzel gözüküyor.
  11. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri gps işini hallederiz. bilgisayarda getiririz.

12. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Zor Bir Etap mı Yoksa daha uzun bir yol mu? Daha uzun bir yol istersen, Kavacıktan sonra da seferihisara doğru gideriz.
  13. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri google babaya soralım :))
  14. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Süper derim. Balçaova termalin içinden cıkış var ordan başları hatta mehmet yıldız bir gezi planlamıştı tek başına onun rotasınıda takip edebiliriz. O zaman konu yu başlatın derim.

15. miraclet

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Rustem abi, erco abi, Hasan abi, ziyacan ve mehmet yıldız Yokmu bu hafta bir gezi etkinlik, sıkıldım gidelim bir yerlere Nif Dağı, Bozdağ, Spil, Balçova termalden Kavacık vuralım kendimizi dağlara taşlara bekliyorum sizlerden bir...
  16. miraclet

19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

Ynt: 19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi... http://www.izlesene.com/video/nif-dagi-19022012/589620

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri