Arama sonuçlarınız

1. MeTdE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi amin cümlemize inşallah.. Duster' a aşık olacağımı hiç düşünemezdim ;D Renault Captur a bakmaya gitmiştim, yanında da duster duruyodu, orda çeldi beni ve aldım :)

2. MeTdE

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı Hayir herhangi bir yerin sokulmesine gerek yok.. Uzun farlarin degisim yeri, kisa farlarin lastik tapasinin yanindaki far ayar cihazinin altinda kaliyo.. Yani pek gozukmuyo.. Elinizi sokup yapmalisiniz..
  3. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı oralarla isimiz yok.. sadece ayni gucte ampul degisimi yapicam.. tabi ulasabilirsem sis farina ;D son ihtimal servise goturmek..

4. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı o durumdan korktugum icin 100 watt lik aldigim ampulleri bagaja attim ve 55 wattlik ampul aldim.. 60 tl vermistim bosa gitti ama icim rahat en azindan..
  5. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı arka park sensorunu kendim takmistim.. deliklerin arkasinda takoz falan varmi diye aklima takildi ve arka tamponu indirdim assagi.. zor olmadi guzel de oturtup taktim yerine ama on tamponu da sokmek istemiyorum.. far degisimi icin tamponun sokulmesi cok sacma...

6. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı bir önceki sayfada ozturk1976 isimli üye yazmış.. az daha tamponu sökecektim sinirden ;D

7. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı denedim o plastik korumayı fakat ön tamponun altında kalan bölümü çıkaramadım bir türlü.. tekrar denesem iyi olacak..
  8. MeTdE

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı sis farı değişimi için davlumbazın sökülmesi yeterli demişsiniz.. acep nedir bu davlumbaz ?
  9. MeTdE

Dacia Duster 4x4 110 bg yakıt deposu kapasitesi

Ynt: Dacia Duster 4x4 110 Bg Yakıt Deposu Kapasitesi birkaç farklı forum sitelerinde de fazla yakıt aldığını okumuştum.. ama dediğini denicem, 5 litrelik petle alıcam yakıt.. birşey daha dikkatimi çekmişti.. normal yakıt tüketimi bilgisayarında 5,4-5,6 arası gösteriyordu.. değerler değişiyodu...

10. MeTdE

Ynt: Dacia Duster 4x4 110 Bg Yakıt Deposu Kapasitesi uzun zamandır yakıt aldığım petrol ofisi.. yani güvenilir ve tanıyorum adamları.. ayrıca 2 farklı istasyondan aldığımda aynısı oldu.. ışık yandığında ortalama 60 litre benzin alıyo..

11. MeTdE

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  12. MeTdE

Ynt: Dacia Duster 4x4 110 Bg Yakıt Deposu Kapasitesi Herkese selamlar.. Benim araç da Duster Laureate 1.5 dci.. dizel ışığı yandığı anda petrol ofisine gittim, 63 litre yakıt aldı araç.. 883 km yol yapar gösteriyodu yol bilgisayarında.. Nasıl 50 litrelik depo anlamadım ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri