Arama sonuçlarınız

1. B

Serik Belediyesi (antalya) Karavan Parkı

Video: https://www.youtube.com/watch?v=zhEdTIRMq64&t=3s Antalya Serik'te Ücretsiz karavan parkı...

2. B

Kimyasal Tuvalet Boşaltma Sıklığı...

Merhaba Portatif tuvalete ait aynı markayı kullanmanız halinde üreticinin önerdiği 5 günde bir boşaltılması yönünde, ancak 1 haftaya kadar eğer serin havadaysanız koku yapmadığını test ettim. Orjinal kullanmıyorsanız kokuda sorun olabildiğine dair bilgi almıştım.
  3. B

Kimyasal Tuvalet Boşaltma Sıklığı...

Merhaba Portatif tuvalete ait aynı markayı kullanmanız halinde üreticinin önerdiği 5 günde bir boşaltılması yönünde, ancak 1 haftaya kadar eğer serin havadaysanız koku yapmadığını test ettim. Orjinal kullanmıyorsanız kokuda sorun olabildiğine dair bilgi almıştım.

4. B

Thetford Seal Lubricant

teşekkürler
  5. B

Thetford Seal Lubricant

Merhaba Bu ürünün muadili olarak kullanabileceğimiz bir ürün varmıdır? Teşekkürler.

6. B

Gelibolu Karavan Kampı

Merhaba, Gelibolu bölgesinde plajlarda karavan ile kamp yasakmıdır bilgisi olan varmıdır?

7. B

Akım Korumalı Priz

Bu ürünü bulamıyorum malesef stoklarda yok.
  8. B

Akım Korumalı Priz

Merhaba, Karavana 220 bağlantısında kullanmak üzere akım korumalı tekli dış mekan priz arıyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim? Aşağıdaki şekilde bir ürün buldum ancak yurtdışından geldiğinden dolayı kargo masrafı yüksek tutuyor. Teşekkürler...
  9. B

Aygaz Karavan Tüpü

Aygaz merkez ile görüştük, artık Ankara'da bir bayiye getirtebiliyoruz. Bilginize.

10. B

Aygaz Karavan Tüpü

En çok gereken yer Ankara'da olması gereken burada satılmıyor.

11. B

Aygaz Karavan Tüpü

Merhaba, Kış günlerinde aygazın mavi karavan tüpü truma ısıtıcımızı orta seviyede 7/24 çalıştırdığımız durumda ortalama kaç günde bitecektir? Mavi tüplerin griye göre daha çabuk tükendiğini iletmişlerdi. Ayrıca Ankarada bu tüpten bulamadım, bildiğiniz satan bir yer varmıdır? Standart tüplerde...
  12. B

Çekme Karavan Sabitleme

Merhaba, Kamp alanına geldikten sonra karavan sabitlerken tekerleri tamamen serbest olacak kadar karavanı kaldırmalımıyız? Kitapçıkta bu konuda net bilgi bulamadım ancak izlediğim bazı videolarda lastiklerin serbest kalacak kadar yukarı kaldırılması gerektiğini anlatmaktaydı. Teşekkürler.

13. B

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Çok teşekkürler bu tamda aradığım bilgiydi. :smiley:
  14. B

Teşekkürler bilgi için. Karavanım üreticiye göre -20 dereceye kadar dayanıklı ve kullanım kılavuzuna görede kış kampı yapmaya uygun olduğu yazıyor. Ama merak ettiğim konu ısı kaybı ne kadar oluyor, bu konu ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
  15. B

Merhaba, Kış aylarında gece sıcaklığının ortalama 0 derecelerde olduğu bir ortamda gündüz avrupa üretim bir karavanı ısıtarak gece yatmadan ısıtıcımızı güvenlik nedeniyle kapattığımızda sabaha kadar ıs kaybımız ne kadar olacaktır? Bu konuyu tecrübe edenler bilgi verebilirse sevinirim. Teşekkürler.

16. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Discharge 8Voltta BMS kesiyorsa bu veriler lityum akü için doğru değil gibi gözüküyor. BMS Discharge Voltage Cut-Of f 8 V
  17. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

BMS Discharge Voltage Cut-Of f 8 V (2.0 ±0.08 vpc) (140 ±60 ms) Üretici firmanın kılavuzunu buldum, BMS 8 V'ta kesiyor gözüküyor.
  18. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

O zaman bilmeden aküyü tamamen boşaltarak zarar verme gibi bir durum söz konusu değil sanırım, bundan korkuyordum. BMS belli bir noktada akımı kesiyor yani. Voltmetre almanında bir mantığı yok bu durumda.

19. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

kastetmek istediğim budur aslında voltajını sürekli ölçerek bir göstergere gösteren bir alet tavsiyesi bekliyorum. Sonuçta voltajı ölçersek doluluk oranınıda tahmin edebileceğimizi düşünüyorum.
  20. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Merhaba, Lityum akümüzün doluluk oranını ölçebilmemiz için nasıl bir ölçü cihazı almamızı tavsiye edersiniz? USB'den ölçüm yapabilirmiyiz? https://www.hepsiburada.com/keweisi-usb-tester-akim-olcer-voltmetre-ampermetre-pm-HB00000RCGJQ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri