Arama sonuçlarınız

1. M

Nikon Lens İçin Teknik Destek İhtiyacı

Ynt: Nikon Lens için Teknik Destek İhtiyacı Aradığım şeyin adını öürendim:) lens mount veya bayonet mount diyorlar. ayrıca, bulunması zor bir parça olduğunu da öğrendim. ancak aynı tip (plastik, Nikon F-Mount, 3 vidalı) ve kullanılamayacak durumda bir lensten çıkma parça bulabilme ihtimalim...

2. M

Nikon Lens İçin Teknik Destek İhtiyacı

Arkadaşlar merhaba, Ne zamandır aranıza katılamıyorum. Şimdi bi derdim olduğundan iğrenç bi arkadaş olarak buraya mesaj yazıyorum, hiç utanmadan :) ya da... bi miktar utanıyorum aslında, yoksa bu kadar dil dökmezdim di mi? :) aslında her zaman aklımda ve gönlümdesiniz... şartlar işte... :P...
  3. M

Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı selam herkese, uzun süredir haberleşemiyorduk... ben de gelmek istiyorum. görüşürüz.

4. M

Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet

Ynt: Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet bu dosyayı sadece gps ile mi açabiliyoruz? bilgisayarda bunu açabilecek bir program var mı?
  5. M

3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (12 Mayıs 2007)

Ya ben burayı aylardır düşlüyordum ama bu haftasonunu doldurmuştum maalesef arkadaşlar yaw... :(:(:( Size iyi eğlenceler. Günbatımı muhteşem oluyor orada... Mutlaka tavsiye ederim... Hele bir de rüzgarsız olursa... uffff....

6. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı goblin ve deep, tam da öğrenmek istediğim türden bilgiler için teşekkür ederim :)

7. M

Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet

Ynt: Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet harika bir rota bu... yürüyüş rotası hakkında biraz daha detay verebilir misin? belli yerlerdeki işaretler falan???
  8. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı teşekkür ederim :)
  9. M

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont selam, ben bir adet L, bir adet S rica ediyorum.

10. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı şimdi bu güzel başlık altında bunu polemik konusu yapmayacağım ama illa ki bunun bi ortamını bulurum ben mert kardeşim :D

11. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı :D tamam o zaman ben dövebilirim sanırım onları ;D kanarya adalarını ben de pek öyle matah diil diye biliyordum da, geçenlrede bikaç fotoğraf gördüm, acaba yanlış mı biliyorum dedim kendi kendime... bi de isimden kaynaklanan bi sempatimiz var sanırsam ;D;D;D
  12. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı valla bence de çok güzel bi hareket olur 20. yıl şerefine maldiveler :)

13. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı yaw sibella, senin resmi görünce aklıma geldi... bu okyanus adalarına gidecez, köpekbalığı neyim çıkmasın karşımıza ;D ;D kanarya adalarında daha az mı köpekbalığı vardır acaba? :):)
  14. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? güzel bir barajmış gerçekten...
  15. M

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı arkadaşlar, önce güzel dilekleriniz için, sonra da yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu kadar zaman geçti, mesajı bir yazdım pir yazdım, o günden beri ne nete girebiliyorum, ne iş dışında bişey yapabiliyorum. çok özür dilerim bu sebepten. önerilerin hepsi harika. insan...

16. M

Balayı Mekanı

Arkadaşlar merhaba, Uzun bir süredir iş yoğunluğundan haberleşemiyoruz. İş derken, hem profesyonel iş hayatı, hem de ince işlerden bahsediyorum aslında :) Kısmet olursa bu yaz sonunda evleneceğim. :) Düğüne sizleri de beklediğimi bir ön bilgilendirme olarak burada geçiyorum. Bunun detaylarına...
  17. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? valla ben adının kilimli göl olup olmadığını bilmiyorum :) nerede olduğunu söylersen bişey söyleyebilirim :)
  18. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? eveeeeettt... sonraki soruya geçmenini zamanı gelmiş anlaşılan :):):)

19. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ikiniz de doğru söylediniz... :) bir üçüncüden tam cevabı alalım da yeni sorusu olanlar buyursun o zaman :)
  20. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet ben de buraya sadece 1 soru gönderdim sanırsam. hatta göndermemiş bile olabilirim, hatırlayamadım şimdi. Aşağıdakiyle başlayalım. gidenler gölün şeklinden çıkarabilir gerçi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri