Arama sonuçlarınız

1. freedom.gg

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

İnanın şuan daha mutluyum, içimde hep acaba istediğim gibi yaparlar mı sıkıntısı vardı iyi ki marangozlar ilgilenmemiş, iyi ki yüksek fiyatlar çıkarmışlar, evren yine kendi emeğime bıraktı bunu çokta güzel oldu :) mutfak tezgahı için ağırlığı önemsiyorum, aklımda şöyle bir dekoratif açıdanda...

2. freedom.gg

Evet bu şekilde caımız nasıl isterse değiştirebiliyoruz, bu yüzden genel yatak mutfak vs. Bölümleri tamamlayacağız, extra bir şey yapmayıp sonrasında kalan alanlarımıza bakıp değerlendirip alanı daraltmadan eklemeler yapacağız :) çok sağolun
  3. freedom.gg

Çok teşekkür ederim, inanç ve sabırla olacak umarım.. :)

4. freedom.gg

Duş bölümünü iptal ettik daha doğrusu kabin değil de perdeli portatif bir şey düşündük, yer açısından içerisi çok rahatladı, kaplamayı lambri ve görünmeyen yerleri kavak su kontrası ile yapıyoruz. Mobilya için hangi malzemeyi kullanmalıyız, özellikle mutfak tezgahı için, fikriniz var mı? Duş...
  5. freedom.gg

Yaklaşık 1 ay boyunca marangoz bekledik, oyaladı ve bir iş yapmadı bu süre boyunca.. bir de yaşadığım yerde yok yüksek miktarlara kaplama ve mobilya için fiyat verdiler. Hakkının da çok üstünde. Bu yüzden sinirlendim malzemelerini aldım öğrenerek, emek sarfederek zor ama kendim yapıyorum. Bütçem...

6. freedom.gg

Çok teşekkür ederim, şuan çok memnunum tecrübe edinerek, deneme yanılma yoluyla hem kafama uygun hem en düşük bütçeyle yapmaya çalışıyorum, yolunuz güzelliklerle dolsun sizinde :)

7. freedom.gg

Krom uzun ömürlü olacağı için krom yaptırdık kirli su tankı+ temiz su tankı 1000 tl ödedik. Ama şuan duş için extra küçük bir su tankı daha yapmamız gerekti araç altına planlar eklendi :/ Size bol şans ve güzellikler diliyorum umarım en kısa sürede istediklerinize kavuşur yola çıkarsınız :)
  8. freedom.gg

Ah kesinlikle, fakat biz yine de sökülüp takılabilecek bir sistem yaptık, eğer sorun çıkarırsa çıkarıp sonra tekrar takarak devam edeceğiz, napalım bizi de buna mecbur bırakıyorlar :) :)
  9. freedom.gg

Yeni şeyler denemek güzeldir, başarı ya da başarısızlık da tecrübe, bu şekilde yol almak istedik, daha sağlam olmasını istedik, aracı demirle doldurup döşemedik, sadece iskelet için kullandık. olmazsa başka çözüm üretiriz. Kusura bakmayın burada herkes mevcut bilgilerini "güzel bir ifadeyle"...

10. freedom.gg

Merhaba yorumlar için teşekkürler, ısı konusunda böyle bir sorun olacağımı bilmiyordum, aslına bakarsanız biraz araştırıyorum hala karavanda odun sobası fikrini, çok severim, fakat bunu sonraki aşamada ısı konusunda sıkıntı yaşarsam ve güzel bir sistemde yapabilirsem deneyeceğim. Yakıt problem...

11. freedom.gg

Nasıl bir tasarım olacağı konusunda da şöyle minik çizimlerim var :)
  12. freedom.gg

Merhabalar, yorumlarınız için çok teşekkürler, birazcık ara vermek durununda kaldık hrm işlerimiz vardı hem ustaları bekledik malesef. Şuanda bu durumdayız, marangoz yatak duş vs. Bölümler için, hem daha sağlam olması hem daha kolay işlem yapılabilmesi için demir profiller ile iskeleti...

13. freedom.gg

Tasarımınız o kadar hoşuma gitti ki, eşinizin emeğine sağlık çok beğendim, çokta güzel kullanışlı olmuş :smiley: arka kapıları kapatmayı bende düşünmüyorum, camlar konusunda ise sürgülü camları, belirttiğiniz gibi üst cam ve sürgülü kapıyı kullanabilirim. Aslında yaz için aracın üst tarafına...
  14. freedom.gg

Bu fikri çok beğendim, gerçekten çok kullanışlı olur dediğiniz gibi herhangi bir durumda yalıtım amaçlı kullanılabilir, camlar da kapanmamış olur, peki bunu sonrasında yaptırabilirim değil mi dıştan olabilir mesela? Bir de aracın camlarına uygun bir ölçüde bulmam ya da yaptırmam gerekecek :| bu...
  15. freedom.gg

Yaz için camları sürgülü yapmak, aynı zamanda klima ayarlamak, kış içinde vebasto ile ısınmak dahi çözüm olmuyor mu ? Mutlaka kapatmak mı gerekiyor? Yani camları kapatmayı hiç istemiyorum bütün hevesim gidecek o durumda o yüzden camlar varken bu sorunları nasıl çözebilirim diye düşünüyorum...

16. freedom.gg

Kafamda tasarladığım karavan tipi bu şekilde çok camlı olmasıydı, diğer kapalı tipleri sevemedim bir türlü, bir kaç kişininde bu şekilde yaptığını gördüm araştırınca. Yaşamadan bilemeyeceğim dedim, umarım ciddi sıkıntılar yaratmaz gerekli önlemleri alacağım, sıkıntı yaratırsa camları...
  17. freedom.gg

Merhaba yazınızı şimdi gördüm ve bugün yalıtımı bitirdim, yanlarda pas yoktu aslında döşemeyi çıkardığım için yapışkan izleri kaldı. Ve bugün bizofol ile kapladım, yalıtım tamam :) sanırım şimdi ağaç kaplama ve mobilyalara geçmem gerek değil mi? :) kaçırdığım bir şey var mı?
  18. freedom.gg

2 gündür yalıtımla uğraşıyorum, taban'a antipas uygulaması yaptık, izocamflex kauçuk ile yalıtımı yaptım, şuan bizofol ile ısı yalıtımına geçtim, oda bitince paylaşacağım :)

19. freedom.gg

Merhaba, çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. elektrik kablolarımızı sigorta vs döşedik, izocamflex kauçuk yalıtım malzemesi ve bizofol aldım bugün yalıtımı yapacağım :) bu arada ısınma konusunda vebosta aldım, umarım memnun kalırım. Adım adım yavaş yavaş ilerliyorum :)
  20. freedom.gg

Kusura bakmayın ben karavan yaptınız anlamışım :) doğru, haklısınız. İki kişilik düşünmek gerekiyor, umarım bu yolda eşinizle birlikte yürüme şansına sahip olursunuz, kolaylıklar dilerim. Bende çözmeye başlayım yavaş yavaş hallediyorum. Yalıtım malz. Buldum webosta sipariş verdim ısıtıcı yolda :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri