Arama sonuçlarınız

1. freedom.gg

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

Plan konusunda kafamda bir kaç tasarım var, o konuda çok takılmayacağımı düşünüyorum, yalıtım tamamen bitmeden elektrik güneş paneli ısıtıcı tesisatı vs. Olacak. Isıtıcı webasto mu kullandınız acaba ? Bir de 10 mm kalınlığındaki bir tarafı alüminyum olan malzemeyi nereden almıştınız linki varsa...

2. freedom.gg

Her konuştuğum insan farklı bir şey söylediği için kafam inanılmaz karıştı, ne yapsam yanlış olacakmış gibi geliyor. Yalıtım aşamasında kaldım, açıkçası biraz ara verip düşünüp kafama uygun olanı yapmaya karar verdim. Yakınlarda olmanıza sevindim, memnun olurum. Tecrübelerinizden yararlanmak...
  3. freedom.gg

Bigiler için çok teşekkürler, sürgülü cam konusunu sevdim, ben iptal etmek istemiyorum çok sıkıntı yaratmadığı sürece, sürgülü cam yaptırabilirim. Yalıtım konusunda fikrim, daha doğrusu bu malzemeleri bulabildiğim için, alüminyum yalıtım malzemesi, taş yünü ve nem bariyeri kullanmaktı. Ama...

4. freedom.gg

Bilgiler için çok teşekkür ederim, klimalar bizi yer açısından çok rahatsız etti daha geniş olması için söktük, tribünlerdeki klimaları da aynı şekilde söktük ve kestirdik. Şuanki halinden çok memnunuz. Şimdi yalıtım aşamasındayım, bu aşamada inanılmaz kafam karıştı. İzogreen keçe kullanmak...
  5. freedom.gg

Zor ama o kadar keyifli ki, çok teşekkürler :)

6. freedom.gg

Çok teşekkür ediyorum, içimizde o gücü hissettiğimiz sürece başarılı olamayacağımız hiçbir şey yok sanırım :)) Alanya'dayım ben.

7. freedom.gg

Güzel düşünceleriniz için çok çok teşekkür ederim, siteyi henüz yeni kullanmaya başladım, inceliyorum sürekli ve oldukça faydalı, yol gösterici bilgilere ulaştım. Bu hayalin çok özel bir yeri ve isteği vardı içimde ama şuan gerçekleşme aşamasında arka planını görmek daha büyüleyici. Küçük küçük...
  8. freedom.gg

Merhaba, uzun süredir hayalini kurduğum, sürekli araştırdığım ve ilk adımı atarak Volkswagen Volt 2006 model aracımı aldım. Şuan yolun başındayım, en az masrafla kendim dönüştürmeyi planlıyorum. İlk olarak motorun yağı vs. değişti bakımları yapıldı. Mühendis ile görüştük konuştuk gerekli bilgiyi...
  9. freedom.gg

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, ben Gamze yeni katıldım. Uzun zamandır hayalini kurduğum sabırla ve gayretle peşinden koştuğum hayalimi gerçekleştirmek için ilk adımı attım. Bir araç aldım ve karavana dönüştürmeye başlıyorum. :) Araç ve Teknik konularda bilgim çok az, yeni yeni öğreniyorum. Ama iş becerisi üst...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri