Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum

Dünya küçük :))

2. PrometheusTR

L200 Intense ve Instyle arasındaki teknolojik farklılıklar nelerdir?

Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi),yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi vs her iki modelde de var mı 2013-2014 lerde?
  3. PrometheusTR

Oy oy.. Hocam kafam çok karıştı :) Şöyle sorsam olur mu hocam (ki bilginiz çok bu konularda o nedenle almak isterim); Kendi Seat Leon aracımı satıp, daha uygun fiyatlı bir araç almak istiyorum. Maksimum bütçe 90-100 bin ki bunun altında olsa daha iyi olur. Baktığım araçlar şöyle olmuştu: -...

4. PrometheusTR

Neden uzak durayım hocam? bir de belki bütçemi arttırabilirsem 2.2 Freelander var. Ona ne dersiniz? benzinli olanları hacim, vergi ve tüp sevmemem nedeniyle eliyorum
  5. PrometheusTR

Konuyu hortlatacak gibi olacağım ama, Freelander 1 2.0 ile Cherokee 2.8 CRD arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

6. PrometheusTR

2007 Model Kia Sorento'm Ve İlk Gezim: Kuzuyayla

Ben de memnunum şimdilik. Yükseltip lastik boyunu değiştirmeyi düşünüyorum. Onlardan sonra hala memnun olursam uzun yıllar satmam sanırım :)

7. PrometheusTR

2007 Model Kia Sorento'm Ve İlk Gezim: Kuzuyayla

2008 yılında Yamaha XT660R motosikletim ile geçirmiş olduğum trafik kazasından sonra motosikletimi kazalı olarak satmıştım. Ardından iş değiştirdiğim için artık bir şirket aracım da yoktu. Hem bir enduro motosiklet zevki verecek, hem de otomobil ihtiyacımı karşılayacak bir araç ararken 4×4’lerle...
  8. PrometheusTR

2005 Sorento Aldım

Bu aralar ben de düştüm Sorento sevdasına verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. :) Var mı yeni paylaşacaklarınız?
  9. PrometheusTR

Tek Deklanşörde 3 Fotoğraf

Merhaba, Bir sorum olacak; Eski Nikon D90 makinemde, deklanşöre yarım bastıktan sonra diyafram ayarladığınız makarayı çevirerek pozlama arasındaki stop'u belirleyebiliyor ve deklanşöre tam bastığınızda ise örneğin -1 0 1 olacak şekilde 3 ayrı fotoğrafı tek seferde çekebiliyordum. Bu da HDR...

10. PrometheusTR

Grand Vitara 1.9 Ddıs Mi? Dacia Duster 1.5 Dcı Mı?

Kaç model hocam?

11. PrometheusTR

Pick Up Ve Şehir Içi Anlaşmazlığına Çözüm Arıyorum

Aynı konuda ben de bilgi araştırıyorum ancak net bir şeye ulaşamadım. Yok mudur bunun yazılı bir kuralı? En son bir arkadaşım 4x4 pick up'larda kamyonet yazmıyor, bu nedenle muayenesi 2 yıl, şehir içine de girebilir dedi ama nedir bunun doğrusu?
  12. PrometheusTR

Grand Vitara 1.9 Ddıs Mi? Dacia Duster 1.5 Dcı Mı?

Ben de hortlatmış olacağım ama, Duster'ın yürütme maliyeti Suzuki'den daha mı uygun olur? (bakım, yedek parça vs.)

13. PrometheusTR

2018 Dacia Duster Tanıtıldı!

Merhaba, Duster'lar kaç yılından itibaren sürekli dört çeker oldu? İzlediğim bir test videosu "sürekli dört çeker" dedi Duster için, ancak ben 2-4-4L seçenekli olan modellerini de görmüştüm.
  14. PrometheusTR

Bayram Için Rota Önerisi

Merhaba herkese, Yeni aldığım PCX 125'imle aşağıdaki rotayı yapmayı planlıyorum. (İstanbul - Çınarcık (Yalova) - Mudanya - Bandırma - İstanbul) Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum: - Bu rota günübirlikte çok sıkıntılı olur mu? - Konaklama yapacak olsam nereyi tercih etmeliyim? (bayram...
  15. PrometheusTR

İstanbul Çevresi Motorsiklet İle Hafta Sonu Kaçamağı Yapılacak Yerler

Ynt: İstanbul Çevresi Motorsiklet İle Hafta Sonu Kaçamağı Yapılacak Yerler Merhaba, Bu konuda ben de çok araştırma yapıyorum ve buldukça geziyorum. İlk önerim aşağıda ufak çaplı bir gezi yazısını da yazmış olduğum gezim olacaktır. Önümüzdeki haftalarda yaklaşık 500 km'lik bir hafta sonu...

16. PrometheusTR

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Enduro ruhlu bir sport touring'im var :) CBR650F
  17. PrometheusTR

Bisiklet Seçimi

Üniversite sonda bisiklet merakım uyanmıştı ancak o dönem alamamış, işe girince de motosiklet almıştım. Uzun yıllar enduro motosiklet kullandım ve satıp araba aldım birkaç sene önce. İki teker tutkum geçmemiş olacak ki hala alasım var ancak motosiklete ayıracak bütçem yok, bu nedenle de bu...
  18. PrometheusTR

Beyrut Gezi Yazısı 29-03-2013 / 02-04-2013

Fotoğraflarla Birlikte Görmek İsterseniz: Www.onurozdemir.com.tr/2013/04/05/beyrut-beirut-gezi-yazisi/ 02.04.2013 uzun Zaman Olmuş Gezi Yazısı Yazmayalı. Birkaç Sene Evvel, Motosikletimi Satana Kadar Türkiye’nin %40’ını Gezmiş, Bira Kaza Sonrası Motosikletimi Satmak Zorunda Kalmıştım...

19. PrometheusTR

Ankara Oran Şehri'nden Elmadağ'a Yürüyüş (17 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Oran Şehri'nden Elmadağ'a Yürüyüş (17 Aralık 2012) iyi cesaret o havada o kadar yol :)
  20. PrometheusTR

Kişisel Galeri (PrometheusTR)

Ynt: Kişisel Galeri (PrometheusTR) Kapadokya gezisinden

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz