Arama sonuçlarınız

1. turan tactical

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Survival packler'den çıkan Life Style marka, ancak Durex'in de kremsiz modelleri mevcut. Bağlamada, su geçirmezlikte, su taşımada kullanılabiliyorlar. Saygılar, TT

2. turan tactical

Trabzon, Sultan Murat yaylası

Ynt: Trabzon, Sultan Murat yaylası Tabi silah severler ile birlikte gidilen bir aktivitede, atıcılık çalışma imkanı da bulduk bol bol.
  3. turan tactical

Ynt: Trabzon, Sultan Murat yaylası Kamp fotoğrafları, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Gençlik Kampları'na ait. 9+ Dağcılık firması sahibi Bozkurt beyin daveti üzerine yapay tırmanma duvarında çalışmak üzere bulunduk yaylada.

4. turan tactical

www.tabancatufek.com üyesi arkadaşlarımızla birlikte, Trabzon, Sultan Murat yaylasında 33 gün ilk doğa kampı tecrübemden kareleri sizlerle paylaşmak istedim.
  5. turan tactical

Saf Bir Dağ Yolu ve XC* Antrenman Rotası; Ali Dağı

Ynt: Saf Bir Dağ Yolu ve XC* Antrenman Rotası; Ali Dağı Kayseri, Talas'ta oturup da buraları gezmemiş olduğuma utandım doğrusu. Lisans tahsilatı bitti, inşallah yeniden Ankara'ya dönmeden bisikletime kavuşursam giderim. Paylaşım için teşekkürler. Saygılar, TT

6. turan tactical

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Henüz bugün üye oldum ama sayfa sayfa takip ettim başlattığınız konuyu. Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Saygılar, TT

7. turan tactical

Casio Saat

Ynt: Casio Saat PAG 40 modelini Ebay.com sitesinden 5 ay kadar önce yaklaşık 230 TL fiyata yakın bir maliyetle satın aldım< Harika kullanışlı bir saat, tavsiye ederim.
  8. turan tactical

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)
  9. turan tactical

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Günlük taşıma çantam ve içerisindeki ufak tefek araçlar. 1-Oakley gözlük 2-Nike cüzdan 3-Malzeme ipi 4-Su geçirmez yara bantları 5-Kilitli karabina 6-AA ve AAA piller 7-Non-Lubricated kondom 8-Malzeme karabinası 9-Mp3 ve kulaklığı 10-Kağıt mendil 11-123A...

10. turan tactical

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Öncelikle konuyu başlatan Sn.CQC7'ye teşekkür eder, ayrıca kendisinin Emerson seçimini, bir silah sever olarak çok kıskandığımı belirtmek isterim. Üniversite döneminde ilk olarak bir Gerber ile başladım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri