Arama sonuçlarınız

1. tolgameltem

Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler Haşmet bey öncelikle ilginize teşekkür ederim.Yazın çadırda kalmak içinde tuluma ihtiyaç varmıdır? Yani sizce akşam üşür müyüz? Ayrıca,böce,sürüngenler vs. için çadırın çevresine önlem olarak ne yapmak gerekir? Bir arkadaşım çadır çevresine kükürt...

2. tolgameltem

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Evet araziden gidelim,battığımız yerde kamp atarız ;D Gece offroadı yapalım lambalara bir sürü para verdik daha siftahımız yok :'( Keneler çok açmış herşeye saldırıyormuş,evde kalalım :)
  3. tolgameltem

Satılık Cooper Discoverer STT

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT keşke ebatlar uysaydı da ben alsaydım :-\

4. tolgameltem

Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler Bu sene bende ege'deyim burada yazılacak olan bilgiler çok değerli benim için.Ben ıssız yerlerdense kampingleri tercih edeceğim.Sadece çadır var başka neler almam gerekir yardımcı olursanız çok memnun olurum,teşekkürler :)
  5. tolgameltem

Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun Поздравляю тебя с днём рождения ;D ;D ;D

6. tolgameltem

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bugün uykum yok burada da kimse yok

7. tolgameltem

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Bu sene kaçırmayız inşallah
  8. tolgameltem

Ankara'dan Sünnet Gölü'ne Nasıl Ulaşabilirim?

Ynt: Ankara'dan Sünnet Gölü'ne Nasıl Ulaşabilirim? Her iki yoldan da gelmek mümkün.Beypazarı Nallıhan yolu biraz tenhadır(tesis-benzinlik açısından) ben gitmedim ama arkadaşlar beypazarı yolunun tabiat güzelliğinden bahsetmişlerdi.
  9. tolgameltem

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Arkadaşlar ben bu evin sahibi ile görüştüm. Ev 3 katlı katlarda 6-8-10 kişilik yataklar mevcut.Her katın banyosu,tuvaleti farklı.Kat olarak 125 lira alıyormuş.Yani katta kalan kişi sayısına 125 lira bölünecek.Mangalınızı vs. ben...

10. tolgameltem

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) 1-Can Pektaş(bam bam) Hyundai Galloper sadece pazar (cumartesi belki ) 1 kişi Ankara 2-Volkan Çağlar(Volk) Tabanvay...

11. tolgameltem

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) Bülent bey teşekkür ederim. Ne yapalım artık seneye kısmet diyelim :'(
  12. tolgameltem

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) Arkadaşlar acaba tarih konusunda bir değişiklik olması mümkün mü? Yada değişik tarih alternatifleri anketi yapsak.Mesela örnek: 2 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar,10 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar...

13. tolgameltem

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) kürşat gelsene çamurda oynarız ;)
  14. tolgameltem

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Anlamadım ???
  15. tolgameltem

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) olur 8)

16. tolgameltem

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Faruk abi yüzme kurslarını ne zaman açacaksın ;D ;D ;D
  17. tolgameltem

Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) :)
  18. tolgameltem

Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010) Hadi gidelim ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56393.0;topicseen

19. tolgameltem

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Hadi gidelim ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56393.0;topicseen
  20. tolgameltem

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Çok güzel olur ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri