Arama sonuçlarınız

1. umitkarluk

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları JARGONDEATH DEMİŞKİ: Herkeslere hayırlı akşamlar olsun . Bugün Ankaranın yeni gözde alışveriş merkezlerinden Antares 'deydim Merrell marka treking ayakkabıları satan intersport mağzasında inceleme fırsatım oldu. Kullanan yada marka hakkında bilgisi olan varsa bilgi...

2. umitkarluk

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? tdm 850. Bu motorum yeni aldım. ankaradan aldım. 8 yıldır motorsiklete biniyorum.Daha önceki motorlarumla (Kanuni 301) yaz tatillerinde birer aylık ege -akdeniz gezilerim oldu. Ayrıca mz 151'im var. Şehir içinde genelde ona biniyorum. Motora her gün biniyorum. Asvalt yolda...
  3. umitkarluk

Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008) Hepsine baktım fotoların. Çok süper. Ama cesaret ve deneyim işi. Valla ben o geçtiğiniz etaplardan motorla bile zor geçerim herhalde. Deneyimli arkadaş gurubununda önemi var tabi. Benim merak ettiğim bir konu var...

4. umitkarluk

Kılıçlı - Ağva Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (06 - 07 Ekim 2007)

Ynt: Kılıçlı - Ağva Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (06 - 07 Ekim 2007) Dumura uğradım ben motorumu hayatta o çamura sokmam. Üzerine toz konduğu zaman bile hemen silerim. Sizinki farklı bir tutku. Genede çok eylenmişşiniz belli. Belki bir gün bizde heves ederiz.
  5. umitkarluk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ayrıca Hakan Irıklı ile motorsiklet aldıktan sonra tesadüfen tanıştık. Kendisi bana her konuda fevkalade yardımcı oldu. Kendisine herkezin huzurunda tekrar teşekkür etmek isterim.

6. umitkarluk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar. İstanbulda beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. Evliyim ve eşimle birlikte gezmeyi çok seviyoruz. 8 yıldır motorsiklete biniyorum. Bir adet yamaha tdm 850 bir tanede mz 150 motorum var. Yüzme, kayak, bisiklet şuan yaptığım sporlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri