Arama sonuçlarınız

1. DADDY-T

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Sevgili Cem, fotoroman tadındaki paylaşımın çok güzel olmuş, bakarken insan hem bilgileniyor hem de eğleniyor. Sevgili Ferhat'ın fotolarına diyecek bir şey bulamıyorum. Özellikle o göl üzerinde başlayıp yine gölde son bulan gökkuşağı...

2. DADDY-T

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)
  3. DADDY-T

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Birkaç foto da benden.

4. DADDY-T

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Gezimizle ilgili 'eminim çok daha güzel anlatacak arkadaşlar vardır' diyen sevgili Bülent'in ne denli haklı olduğu, ve seni tanımlamaya çalıştığı, yazını okuyunca hemen anlaşılıyor. Ben de bu yazı ile ilgili ''MÜKEMMEL'' diyorum. İyi ki...
  5. DADDY-T

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Ben bu gezide fotoğraf çekme konusunda biraz tembellik ettim. Hiç yok desem yeri var. Bu nedenle fotoğraf çekip bir şekilde paylaşan ve paylaşacak olan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler. Yeni gezilerde buluşmak dileğiyle...

6. DADDY-T

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Sevgili dostlar, bizim için çok güzel bir hafta sonu oldu. 33. evlilik yıldönümümüzü sizlerle birlikte, Poyrazlar'da kutlamak ta çok anlamlıydı. İyi ki geldik, iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Gezinin planlama aşamasından itibaren emeği...

7. DADDY-T

Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? Sevgili Bülent çok teşekkürler. Gerçekten özledik sizleri. Haftaya görüşmek dileğiyle sevgiler. 1. orsaalabanda - Yağmur, Füsun, Cem Babadağ / VW T4 kampervan (Rocinante) 2. güngör Gelebilirse Ege,Levent/T4 Syncro 3. toffy...
  8. DADDY-T

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?
  9. DADDY-T

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? Sevgili dostlar, biz de sizleri çok özledik. Ayrıca Fındığı sevmek bile yeterli bir neden bu etkinliğe katılmak için. Puppy miz çok kötü durumda. Her akşam acaba sabaha sağ çıkar mı diye yatıyoruz ama o direniyor...

10. DADDY-T

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? :((( O kadar etkinliğe katıldık, kemik kadroda adımız bile yok.

11. DADDY-T

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010) Sevgili Cem tezahürat için teşekkürler. Bu kez ne yazık ki koşullar bizden yana seyretmedi. Karamürsel'den ayrılamıyoruz. Herkese iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilemekle yetineceğiz. Listeye ilk baktığımda Haldun arkadaşım...
  12. DADDY-T

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Sevgili Cem bu kez Tamer hocanın kaçamak bakışlarını görmüş ama benimkileri yakalayamamış. Çok küçük bir sorunumuz var. Sanırım hafta sonuna kadar halledip, sizlere katılma şansını yakalayacağız. Mesajı...

13. DADDY-T

Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010) 1. orsaalabanda / Cem Babadağ 2. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege 3. buralpdi / Levent (bir aksilik olmazsa) ve misafir ağbi,yeğen 4. dagciark28 ( T3 Bestfalia ) Arkın + Gülşah 5. mayıstosböce(bir aksilik olmazsa )şartlara göre eşim...
  14. DADDY-T

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) Fotoğraflara bakarken Esra hanımın yorumu gibi geçti aklımdan.Yani fotoların nerede çekildiği. Bu bir ayrıntı tabi.Fazla bilgisayar efekti kullanmıyorsunuz sanırım diyen arkadaş bunu iyi olarak mı yorumlamış tam anlamadım. Eğer öyleyse ona da katılmamak...
  15. DADDY-T

Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun

Ynt: Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun Zamansız oluşu üzüntümüzü çok yoğun yaşattı.Allah rahmet eylesin,yakınlarına da sabırlar.Sema-Tayfur ÇIVGINER

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri