Arama sonuçlarınız

1. E

Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Teşekkürler abi zaten araziye girdiğimiz yok ama güzel oldu.

2. E

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Ben almadım abi Serkan abi aldı dediki bu böyle olmaz ben araba almak isterken lastik aldık :)
  3. E

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Öyle geziler bizde yapmayız yani daha doğrusu gezi yapacak grubumuza yok gezecek bitek dusterimiz var hemide BF li ya batacak yada kıracak mantığı ile devam :)

4. E

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Siz grubu kurun ben geliyorum ama kurallar belli şimdiden abi :)
  5. E

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Olmadıki bir offroad aracimiz dağ bayır gezelim :)

6. E

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İyi akşamlar dıştan kapıya yapistirmali.

7. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Dacia duster cam rüzgarılığı 90 tl nasıl sizce?
  8. E

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkese iyi Gunler Ömer abi bizde tekne var havalar ne saman düzelecek acaba hep yağmur gösteriyor Silivri'ye indireceğim tekneyi bosu bosuna duracak orada :)
  9. E

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi :D Gunaydin :)[/td][/tr][/table]

10. E

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Olur abi bakarız 8 e vermezlermi ;D

11. E

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi İyi akşamlar abilerim burasını yeni gördüm Serkan abide Off roadi bırakıyor bugün karar verdik 2tane rubicon alicaz yada 2 tane S2000 alıp yanlayacağız :P
  12. E

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

Kızmadım yav dusterciyiz diye unuttunuz bizi alacam yakında bende bir hard Off Road aracı :)

13. E

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

Az ötede gezin zaten bizi düşünen yok burada ama doğru biz Off roadcu değiliz biz dusterciyiz.
  14. E

31-10.5-15 Cooper Stt

Merhabalar cooper lastiklerimi aracıma enjektör değişimi ve Chip atmak için satıyorum fiyat yazdık bu lastik jantlar altta ilan vardır fiyat 1300 tl...
  15. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Anladim cok tesekkur ederim.

16. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Anladim peki bir yararini gordunuzmu acikcasi ?
  17. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu malzemelin sifir fiuayi nedir seti ve macera paketi nedir biraz bilgi istesem :) cuma veya pazartesi geliyor fatura tamam dizel koyu look paket guvenlik paket asr esp deri direksiyon vites en fullu beyaz renk aracim :)
  18. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Evet o benim ;D

19. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İlginize teşekkürler sadece arazide kullanacağım desem :)
  20. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Kismetse yakinda iyi gunler.. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri