Arama sonuçlarınız

1. Seren1ty

Sony Karanlığı Aydınlığa Çeviriyor...

Ynt: Sony Karanlığı Aydınlığa Çeviriyor... Cmos tarih oluyo yani :D Güzel haber bu..

2. Seren1ty

Doğu Karadeniz'de Kaybolmak...

Ynt: Doğu Karadeniz'de Kaybolmak... Hocam fotolar süper ama bi kare çok korkuttu beni alttaraf uçurum dikkat et kendine şakası olmaz böyle şeylerin..
  3. Seren1ty

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Son şakasını yaptı bize.. :'( ;D

4. Seren1ty

32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Ynt: 32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması Haketmiş gerçekten ödülü.. Teşekkürederim
  5. Seren1ty

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... Fotoğrafların hepsi çok başarılı gerçekten o zamanlarda böyle işler çıkartmak zor bi iş olsa gerek..

6. Seren1ty

Gidemeyenler ve Göremeyenler İçin Karadeniz Gelincik Vadisi.

Ynt: Gidemeyenler ve Göremeyenler İçin Karadeniz Gelincik Vadisi. Kesinlikle katılıyorum..

7. Seren1ty

Canon EOS 7D

Ynt: Canon EOS 7D Canon 5d'deki gibi Mark serileri yapıcaksa şimdilik özellikleri güzel ama tek modelse bu gereksiz olmuş.. 5dMark2 herşeyiyle daha üst bi makina bundan.. Haber için teşekkürler..
  8. Seren1ty

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları O simitleri eşantiyonmu dağıtıyolar acaba? Herkesde aynı tip şeyler var.. Made in Chine :D
  9. Seren1ty

Ay Fotoğrafı Hakkında

Ynt: Ay Fotoğrafı Hakkında Güzel kareler gerçekten arkadaşa yardımcı olmuştur umarım..

10. Seren1ty

BMW

Ynt: BMW BMW'nin motoru sağlamdır geri kalanlarıda sorun değil cabrio olarak kullanabilirim :) Bu haline 2bin veriyorum ;D

11. Seren1ty

Likya'dan Fotograflar

Ynt: Likya'dan Fotograflar Fotoğraflar harika Hüseyin bey gerçekten emek harcanmış profesyonel çekimler.. Gezinizde güzel ve keyifli olmuş gerçekten teşekkürederiz..
  12. Seren1ty

Gidemeyenler ve Göremeyenler İçin Karadeniz Gelincik Vadisi.

Ynt: Gidemeyenler ve Göremeyenler İçin Karadeniz Gelincik Vadisi. Fotoğraflar için teşekkürler.. Karadenizimizin herşeyi güzeldir.. Doğası, insanları, yemekleri, insanlarının tatlı karadeniz şiveleri, yaylaları, müzikleri.. Kapağının açılmasını bekleyen müzik kutusu gibidir :)

13. Seren1ty

32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Ynt: 32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması Amen2 adlı fotoğraf kaçıncı oldu acaba?
  14. Seren1ty

"Doğa Portreleri" Fotoğraf Sergisi (22 Ağustos - 10 Eylül 2009)

Ynt: "Doğa Portreleri" Fotoğraf Sergisi (22 Ağustos - 10 Eylül 2009) Güzel bi sergi evet gitmek şart.. Teşekkürler paylaşım için..
  15. Seren1ty

İnsansız Dünya Nasıl Olurdu .?

Ynt: İnsansız Dünya Nasıl Olurdu .? Kötü oluyomuş gerçekten ama zaten kimse olmayacağı için sorun yok dünya tek başınada kalabilir..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri