Arama sonuçlarınız

1. cj5 ci

Tavsiye

Ynt: Tavsiye hocam cj6 nın tutulmama sebebi sr4 4 ileri şanzıman asfalta tipidir zor şartlara gelmez ve defransiyelleri süret oran olduğu için rampalarda zorlanır ama aslfat yolda yakıt ekonomisi ve sürat sağlar tamamen kullanım amacı ile ilgili cj5 kısa güzel ve tatlı duruyor ama konfor olarak...

2. cj5 ci

İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler

Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler şahsen keyif için alınıcak aracın tamamen orjinal olmasını tavsiye ederim sağı solu ellenmemiş büyük lastik takılmamış amatörce yükseltme uygulanmamış tarzda bu sayade kullanırken kontrol rahatlığı , konfor ve daha az sorun çıkarma ile daha uzun...
  3. cj5 ci

Egzoz Konusunda Acil Yardım

Ynt: Egzoz Konusunda Acil Yardım işte ne yazıkki memleket giresun adam akıllı işçilik yapan bu işlere gönül veren egzozcu yok daha doğrusu usta yok o yüzden susturucuları istanbuldan soruşturucam chery bomb tarzı ucuz yollu olsun istiyorum aracım cj5 sonuçta y pipe düşünmemin amacı tek...

4. cj5 ci

Ynt: Egzoz Konusunda Acil Yardım araçta zaten katalizatör yok borular hep eğri büğrü kaynaklı o yüzden baştan 60lık boru çekesim var susturucu konusundada chery bomb kırmızı susturucunun fiyatı uygun gibiyse 2 çift alabilirim magnaflow glaspacklerin amerika fiyatı uygun ama burda varmı uygunmu...
  5. cj5 ci

hocam cj5 aracımda v8 motor var istediğim kaliteli şekilde sesi alamıyorum ses oldukça az çift çıkış sistem şuan cherybomb glaspack veya magnaflow glaspack modeli susturucuları nerden buluruz istediğim yüksek ve kaliteli sesi verebilirlermi çift çıkışı daha kalın boru ile tek çıkışa çevirsek ve...

6. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim konuya çözüm bulunamadı nerdeyse civarımdaki tüm egzozcuarı gezdim kimi el yapım yapalım diyor fiyatı 400-500 diyor kimi boş egzoz yapalım diyor onunda sesine katlanılcak gibi deil yokmu tavsiye verebilicek birileri bukonuda?

7. cj5 ci

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Hocam ben cj5 ve 6 silindir icim konustum sizin aracinizim sirali sistem oldugunu nerden bileyim fiat konusunda 8 silindir araclar iciz sirali lpglerin hepsi pahali ama aradaki oran degismez ben sadece senelerde brc kullamdim boyle bir sorunla...
  8. cj5 ci

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Voltran diye lpg yi ucuz diye genelde tofaslara takiyorlar o regulator zaten 6 silindir cjye ufak gelir kalite sart brc yada omvl oneririm
  9. cj5 ci

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im

10. cj5 ci

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im cj5 kısa olduğundan o koltuk yatsa bile çok birşey değişmez uzun boylu adam için :)

11. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardım

Merhaba arkadaslar cj5 aracimda 350 lik v8 makina var egzozlarim sagli solku cift cikis borular 51 susturucu sag sol 1 er ader ve ortada sustucular 30 cmlik yassi tip ici acik fakat giris tatafinda yildiz seklinde daralma var ve bu egzozla istedigim sesi alamiyorum anca tam gaz basinca ötüyor...
  12. cj5 ci

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin bence yapılıcak araç eski yuvarlak farlı tek kabin 100 lük doç defransiyelleri 41 10 oranlı 8 bijon 250 lik full ön arka kilitli motor olarakda 3.9 cummins 4bt turbo dizel fikir benden sağlam proje olur :)

13. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim konu hortladı sanırım hala kararsızız egzoz konusunda h pipe yani çift çıkış egzozu ortada birleştirmek ses ne derece etki eder egzozları yandan çıkarsak nasıl olur aynı susturucular ile yorumları bekliyorum
  14. cj5 ci

Cj5 Bestop Tente

merhaba arkadaşlar tenteye alışamadığımdan ve kullanışsız bulduğumdan tentem orjinal cj5 hardtop ile takas olur durumu iyidir yırtık yoktur sadece ön cam fermuarında açılma vardır fermuarın değişmesi gerekebilir
  15. cj5 ci

Cj5 Bestop Tente

merhaba arkadaşlar tenteye alışamadığımdan ve kullanışsız bulduğumdan tentem orjinal cj5 hardtop ile takas olur durumu iyidir yırtık yoktur sadece ön cam fermuarında açılma vardır

16. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim memleket giresun işte o sıkıntı var mümkün olduğu kadarı ile düzgün işçilik ve uygun fiyat olması lazım zaten en pahalısı susturucu onu geçtim işçilik malzeme kayna boru v.s. aynı zaten ama burda işçilik yok kaynaklar yamuk eğri inceden kalına kalından inceye...
  17. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim arkadan çıkan boş boruya ne diyorsunuz susturucusuz bu forumu takip eden okuyan yok sanırım kalakaldım uykumu kaçırıyor bu işler ;)
  18. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim bakalım artık bu devirde doğru düzgün egzozcu bulmak zor çoğu hazırı takıyor olursa olur olmazsa parasına bakıyor şurayı şöyle yap dediğimde işinin kolayına kaçıyor olmaz deyip yapmıyor şu haline kimi boş boru yapalım dedi kimi katalitik konvertör içini boşaltıp...

19. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim şuan zaten 51 lik ve arkada ama araçta lastik sesi tente ve rüzgar sesinden sesi alamıyorum istediğim ses rolantide ve seyir halindeyken uğultu şeklinde değil har har şeklinde susturucudan ziyade borulardaki kaynak bile etkiliyor sesi
  20. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim sizin egzoz konusunda şikayetiniz nedir 1 haftadır nerdeyse tüm egzozcuları gezdim ve benim sorunumun borularımın 51 lik olması ve susturucudan sonra birden genişten dar boruya sesin çarpması ve boruda sesin kesilmesi yapılcak işlemler arasında ya el yapım susturucu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri