Arama sonuçlarınız

1. vitara98v6

1996 v6 vitara jant sorunu

Ynt: 1996 v6 vitara jant sorunu özdemir tel 0216 575 27 25 doruk bey yada mustafa beyle görüşürürsünüz. ismim yücel benin adımı verirseniz yardımcı olurlar

2. vitara98v6

1996 v6 vitara jant sorunu

Ynt: 1996 v6 vitara jant sorunu çıkma olarak bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. servisimle görüştüm bugün çıkmasının olduğunu ve 200 - 250 arasında fiyatının olduğunu söledi. bostancıda özdemir suzuki servisinden bilgi alabilirsiniz.
  3. vitara98v6

vitara almak isitiyorum

Ynt: vitara almak isitiyorum aynı araçtan kullanıyorum bende, 98 model v6 otomatik ve avda kullanıyorum. çok memnun olduğum bi araç tek handikabı bağaj ufak bana yetmiyo. onun dışında bu zamana kadar arkadaşlarımda dahil motor sorunu, conta sorunu hiç yaşamadım görmedimde. benim aracım lpg...

4. vitara98v6

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? bende aynı şartlar için vitara kullanıyorum. av merakım var, 3 kapı vitarayı aklından silmeni tavsiye ederim. 5 kapı bi araç ideal. bende 2.0 v6 var. çok memnunum. c.tesi pazar sürekli ava gidiyorum. 4 kişi arkada, 2 köpek ,tüfeklerdi...
  5. vitara98v6

Vitara 6 Silindir Hakkında Bilgi

Ynt: Vitara 6 Silindir Hakkında Bilgi foruma bakarsanız gerekli bilgilere ulaşırsınız

6. vitara98v6

Hız Göstergesinde Yanıp Sönen Kırmızı Ünlem Ne Anlama Gelir?

Ynt: Hız Göstergesinde Yanıp Sönen Kırmızı Ünlem Ne Anlama Gelir? o ünlem bende sürekli yanıyo müşür arızalı. ama fren hidroliğiyle alakalı bi lamba.

7. vitara98v6

Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? oğuz abi haklısın bende aynı sorunu yaşamıştım benim eski 1,6 ya hararetten dolayı motor yapmıştım. ve servisimi her gittiğimde mutlaka 1,6 bi araca hararetten dolayı motor yapıyolar ;D
  8. vitara98v6

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? kanımca zaten defender en iyisi. ava gidiyorum çok sık ve yaylaya çıkıyorum o nedenle tercihim ve benim çocukluğumda jip olarak bi tek vitara vardı. o zamandan beri aşığım :D yani benim işimi görüyo offroad çok ayrı bi olay onun içine girersem çıkamam...
  9. vitara98v6

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? offroadda girmedim hiç ama bildiğim kadarıyla ondada çok büyük fark yok. sadece bu araçlar ilk satıldığı 90 lı yıllarda fazla jeep seçeneği yoktu. fiyat ve vergi avantajlarından dolayı bu kadar çok tutuldu. v6 lar kısa bi dönem üretildi ve dediğin...

10. vitara98v6

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? valla şunu sölim sana ben bu siteye yeni üyeyim üye olmadan önce arkadaşlarımda servisimde hep v6 öneriyodu ama ben gittim 1,6 aldım. bu siteye girdim belirli bi grup nedense habire v6 yı kötülüyo nedenini anlamış değilim. doğal olarak herhalde v6...

11. vitara98v6

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? v6 kullanan bi kaç arkadaş var bunlardan biride benim, ama içimizde en usta kişi oğuz abi. 1,6 dan v6 ya geçmiş birisiyim. valla bu zamana kadar bana abartılı bi rakam çıkarmadı bi masrafını görmedim. istanbulda yaşıyorum aracım lpg li fakat öle...
  12. vitara98v6

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ? ilk başta ne alacaksan şimdidien hayırlı olsun Ben her iki aracıda kullandım, hem yük taşıcam hem tekne taşıcam diyosan 1,6 nın seni paklıcanı sanmıyorum.

13. vitara98v6

Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! benim eski 1,6 aracımda 32 litrelik tank vardı, 25-26 litre civarında alıyodu ve ist. trafiğinde 170 km gidiyom. oğuzhan abinin dediği gibi ispanyollar japonlara nazaran daha çabuk çürümeye başlıyo buna dikkat edin derim. iki arkadaşımda da 2001 vitara var bağaj...
  14. vitara98v6

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! bilemiyorum herhalde bu kişiye göre değişir. ben aksine o hızlarda araba daha çok güven veriyo bana. v6 farkı diyelim buna bence, bundan önceki aracım 1,6 idi ama dediğiniz doğru o araçta o güveni alamıyodum o hıza çıktığımda araç nerdeyse 5000 devirde içerde motor...
  15. vitara98v6

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! Soner Bey selamlar Ben 1,6 motordan v6 motora geçmiş bi suzuki kullanıcısıyım. Ve şunu söylemek isterim ki iki aracı birbiriyle kıyaslama yapmam bile (kasa hariç :) ) Yakıt konusunda hiçbi fark yok inanın yeterki arabanın motor aksamı düzgün olsun. Benim aracım...

16. vitara98v6

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında aracım lpg li hakan abi değişen bişey olmaz dimi...
  17. vitara98v6

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında bende iptal ettirmeyi düşündüm ama yakıt sarfiyatını arttırıt dediler karar veremedim.
  18. vitara98v6

Vitara Alıcam Bu Araç İçin Ne Dersiniz ?

Ynt: su vitara icin ne dersiniz? ne alıcaksan şimdiden hayırlı olsun arkadaşım Benim bildiğim kadarıyla pejo motoru var bunlarda ve tavsiye edilen bi araç değil genelde, çok sorun çıkardığını duydum motorun. Fiyatda bence makul değil. bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olacaktır.

19. vitara98v6

Vitara Bobin Sorunu ?..

arkadaşlar 98 model vitara v6 aracımda bobin sorunu var. lpg taktırdığımdan beri randıman alamadım. ilk etapta bobinlerin pipolarını değiştirdim bi müddet düzeldi ama yine aynı sorunu çıkardı. bobinleri değiştirmek istedim tanesi 380 tl ;D benzinde aşırı derece tekleme yapıyo ve lpg de yakıt...
  20. vitara98v6

Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu ustamlada görüştüm hakan abinin dediği gibi bunlarda oluyomuş ve normalmiş

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri