Arama sonuçlarınız

1. alperagat

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp herkese merhaba, 7-8 Nisan haftasonu 2 yetişkin ve oğlumla Yedigöllere gitmek istiyoruz. Daha önce hiç kamp yapmamış bize bu bölgeyi önerir misiniz? Binek arabayla kamp bölgesine kadar gidebilir miyiz? Gelmek isteyen olursa arabada 2 kişilik yerimiz var :) baki selamlar...

2. alperagat

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp Herkese merhaba, Bolu dağı çevresinde bir kampa 9 yaşındaki oğlumla katılmak çok isterim. Benide listeye ekleyebilirsiniz...
  3. alperagat

Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

Ynt: Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009) Efe bey merhaba, Yazınızı okumaktan çok keyif aldım. Bende ilk tecrübemi Nisan ayında yaşayacağım. İnşallah sizin kadar başarılı olurum.

4. alperagat

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012) Arkadaşlar araç içi kontenjanımız dolmuştur :)
  5. alperagat

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012) Herkese merhaba, bu etkinliğe 2 kişi katılacağız. bir yere kayıt yaptırmak, bilgi vermek yada üye olmak gerekiyor mu? buarada İstanbul'dan binek arabayla geleceğiz. bizimle gelmek isteyen arkadaşlar olursa seve seve yer...

6. alperagat

Satılık-Ferrino Overland 80+10 Sırt Çantası

Ynt: Satılık-Ferrino Overland 80+10 Sırt Çantası Emre bey merhaba, Fiyat değiştimi? iyi akşamlar,

7. alperagat

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Malzemeler

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Malzemeler verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. gerçekten sonsuz faydası oluyor. Çok iddialı zirve hedeflerim yok. Aslında Uludağ'daki etkinliğe kendimi test etmek için katılmak istiyorum. Tecrübe edeceğim duruma göre yol haritamı çıkaracağım. Ama...
  8. alperagat

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Malzemeler

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Malzemeler Arkadaşlar merhaba, Aranıza yeni katılan biri olarak bazı sorularım olacaktı. Forumları takip ederek bazı malzemeleri aldım. Ama asıl önemli olan malzemeleri almadan önce sizlerinde görüşlerini almak istedim. Malzemelerimi tamamladıktan sonra...
  9. alperagat

Hangi Botu Önerirsiniz

Ynt: Hangi Botu Önerirsiniz aynı botu bu hafta başında interspor'dan 439 tl tutara aldım. sizin 285 fiyatı duyunca yıprandım burda :)

10. alperagat

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Muat bey merhaba, Resimlerinizi gördükten sonra bunca yıl geç kaldığım için kendime çok kızıyorum. Benzer tarihlerde kampınızı tekrarlamayı düşünürseniz ve kabul ederseniz acemi biri olarak kampınıza katılmak isterim...

11. alperagat

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, İstanbul'da yaşayan Trabzon'lu bir bankacıyım. 38 yaşındayım ve yıllardır hayalini kurduğum doğa yürüyüşleri ve kampcılık için ancak omuzumdan ameliyat olup 4 hafta rapor alınca ilgilenecek fırsatı bulan biriyim. 9 yaşında bir oğlum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri