Arama sonuçlarınız

1. hyavuz2000

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Amanın bu tek beygirlik teke de ne güzelmiş öyle. :) bizim 4x4 ler onun çıktığı yerlere biraz zor çıkar. ;D ;D

2. hyavuz2000

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Torque un sabit kalması gibi bir durum mümkün değil. T = r x F x sin (teta) dır. Burdaki Teta Yavuz abinin anlatmış olduğu nedenden dolayı Teta 90 derece alınır. Sin (teta) = Sin (90) = 1 dir. Fakat siz Gaza bastığınızda(Devir sayısını arttırdığınızda) Bükme...
  3. hyavuz2000

Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun Yunus şimdi gördüm, Nice mutlu yaşlara. Şimdi 25 yıllık imzayı değiştiriğ 26 yapmak gerekecek ;D ;D

4. hyavuz2000

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Abicim, Nekadar güzel anlatmışsın. Bu konu başlığında anlattıkların boşa gitmesin bunları başka bir başlık altına taşıyalım, hem de arkadaşın konusunu bölmemiş oluruz. Arkadaş sormuş sende nezakitenden ne mesleğini nede diplomalarını nerden aldığını...
  5. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkeşe günaydınlar ;D Yaw 25 yıl mı ? , DEF ile 10 yılda gezeriz, Toyata biraz yavaş kalmış ;D ;D ;D ;D

6. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyigeceler Emrah. Bu şarkıyıda hatırladım. Evet çok güzel parçaydı. :) Bunu da dişnleyip gidiyom..... Bende kaçar. Herkese iyi geceler.

7. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Şu Dombıra da güzel şarkıymış valla. Ben bir Dombıra daha dinleyip kaçar arkadaşlar ;D Benimde Projeler vardı bu gün son noktayı koydum. Yorgunluktan ölüyom. Gideyim yatayım.
  8. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Napayim abim uyuyor heralde yokluğunu aratmıyayım dedim ;D ;D ;D
  9. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abicim zaten amaç sapmış.. Kısaca açıklıyayım. (ilk cümleye dikkat FAMILY CAR CHOICE diyor (yani yol şeysi seçiminden bahsediyor) ;D ;D ) Disco Şasi üzerinde , Diğeri Body/Şasi beraber. Tabiki çarpışma anında Rxnlt (Hele hele Tek taraflı çarpışma anında)...

10. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kesin Fransızlar bir halt yemiştir. ;D , Biri almıştır eline testereyi dalmıştır şasiye... ;D ;D ;D

11. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Noldu ya, 7/24 lost ... Kimse kalmamış ortalıkta... :)
  12. hyavuz2000

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Altuğ elinize sağlık çok güzel gözüküyor.

13. hyavuz2000

Defender motor değiştirme problemi

Ynt: Defender motor değiştirme problemi Gökser bey hayırlı olsun, herşey gönlünüzce olur inşallah. :)
  14. hyavuz2000

93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Atilla bey araç aldınız mı? Konunun üzerinden bayağı geçmiş ama merak ettim? :) Birde şu 130 lara biraz fazla haksızlık edilmiş. 1. Aracınıza 38 inch gibi bir lastik takmayı düşünüyorsanız, hiç şüphesiz 130 V8 derim. 110 a göre modifikasyonu çok...
  15. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Vay süpermiş ya.... ;D teşekkürler valla çok hoşuma gitti...

16. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hadi iyi geceler Emrah..
  17. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar noldu be herkes uyudumu ;D Daha yeni kalmıştım ben...
  18. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet Hastanelik olmuştu... ;D ;D ;D Bir de bir sürü tazminat...., Ne günlerdi yaw.... ;D ;D ;D ;D ;D manyak herif.. Köpek görmedi diye içeri girmiş... Kapıda kocaman yazıyor DİKKAT KÖPEK VAR diye.... Herifi ısırıp Parmaklıkların üzerinden dışarı atmıştı... ;D...

19. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dimi ne deliydi be o öyle kapıları yiyor du ;D ;D ;D ;D Sağ gösterip sol vuruyor, bir de insanları ısırmak için plan kurup tuzağına düşürüyordu.. Yok böle bir hayvan ;D ;D ;D ;D ki ben buna rağmane çok severim köpeleri.... ;D ;D
  20. hyavuz2000

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D, Evet biraz daha büyürse dehşet bir koruma iç güdüsü var hayvanların. Destur la girecez içeri...... ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri