Arama sonuçlarınız

1. M

2000 model wj satıyorum.

Ynt: 2000 model wj satıyorum. 60 tl lpg ile ş.arası yol dışında 160 km yol yapamazsınız

2. M

şanzıman yağ kontrol çubuğu

Ynt: şanzıman yağ kontrol çubuğu Adı çubuk. Hani cevabı kendiniz veriorsunuz.
  3. M

önemli zj için küçük bir t.o map-ıca-tps-o2 den birisi arıza yaparsa ne yapcaz

Ynt: önemli zj için küçük bir t.o map-ıca-tps-o2 den birisi arıza yaparsa ne yapcaz Harika paylaşım. Teşekkürler :)

4. M

Muayenede Büyük Korku (Sanırım Artık Çok Büyük Bir Elektronik Sorunum Var)

Ynt: Muayenede Büyük Korku (Sanırım Artık Çok Büyük Bir Elektronik Sorunum Var) Mutlaka beklerim :) geldiğinizde yardımcı olurum elbette. VIC dediğimiz o gösterge ZJ nin olmazsa olmazı bence de
  5. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler :)

6. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ılıca gibi yerler için burgulu inip sonra plakayla çakılan ( garip bir şekil anlatamadım tam ) kazıkalr var. balçıkta da işe yarıyor

7. M

Klima sorunu?

Ynt: Klima sorunu? ZJ de değil ama honda accordumda değiştirmiştim. Çıkmaları 400 500 civarı olması lazım. 0 alacaksanız 2 milyara yakındı fiyatı
  8. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkürler :)
  9. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. o zaman sadece sizden adres isteyeceğim ve Kezban Ablaya selamlar ileteceğim ve bir dahaki buluşmada umarım görüşürüz diyeceğim :P

10. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Peki bunun maliyeti ne oldu size?? çok soru sordum ama adresini filan da alabilirsem ne mutlu Amir Bey :)

11. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Harika olmuş... ZJ de bunu yapmak için sanırım tamponun yarısı gider o bakımdan en iyisi demir tampon... bir de bu sena jeep dediğiniz yer her markaya yapıyormu bu şekilde montaj Amir Bey?
  12. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fotoları paylaşabilirmisiniz?? bende öyle birşey düşünüyordum ama demir tampon daha iyi olur diye düşünmüştüm

13. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Etkinlik harika ve gerçekten yine toplaşıp birşeyler yapalım :)
  14. M

Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası...

Ynt: Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası... harika etkinlik!
  15. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi Bey çekilmeye hazırlanın :D

16. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. O zaman arkadaşlara duyuru :) demir tampon , vinç , 3.5 inç yükseltme , 33 inç lastikler , tavan sepeti ( yapıldı ) , çok yakında :)
  17. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Afiyet olsun :)
  18. M

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın Ankara :)

19. M

rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı

Ynt: rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı Yanmaz. Rölanti motoru sorunlu olabilir bu en iyi seçenek. Alternatör sorunlu olabilir , o2 sensörü ,map sensörü , tps vs... ( tüm sensörler bağlantılı çalışır hata varsa kimyası bozulur aracın ) bilgisayara baglatmanız gerekir. Hata kodu...
  20. M

Klima sorunu?

Ynt: Klima sorunu? Klima devreye girmiyorsa sorun ( üzülerek söylüyorum ) büyük ihtimalle klima kompresöründedir. Yüksek devirde klima açarsak bu sorun olabiliyor. Kompresör değişirse masrafı büyük olacaktır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri