Arama sonuçlarınız

1. seyhanozgur

CJ,ler ladalar ,suzukiler ve Ferozalar için 15 x 7 inch krom jant

Ynt: CJ,ler ladalar ,suzukiler ve Ferozalar için 15 x 7 inch krom jant Benimki 93 model. O zaman benimkine uymaz sanırım.

2. seyhanozgur

CJ,ler ladalar ,suzukiler ve Ferozalar için 15 x 7 inch krom jant

Ynt: CJ,ler ladalar ,suzukiler ve Ferozalar için 15 x 7 inch krom jant Bildiğim kadarıyla ZJ'lerin bijon çapı 5 x 139.7 . Eğer yanlış bilmiyorsam bunlar uyar o zaman. Jantlar İstanbuldaysa görmek isterim. Jantlara talibim.
  3. seyhanozgur

Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin

Ynt: Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin Flanşlar olmadan bu jantlar zj'ye uyar mı?

4. seyhanozgur

8 inch krom jant

Ynt: 8 inch krom jant Bu jantlar ZJ'ye uyuyor mu acaba?
  5. seyhanozgur

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Kendime zj aldım. Resimleri en yakın zamanda ekleyeceğim mutlaka. 4.0 I6 motor.

6. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Sanırım necati ile yaptığım son of-road gezisinin fotoğrafları bunlar. Maalesef aracımı sattım. Tabi satmamın hayırlı bir nedeni var.

7. seyhanozgur

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Orjinal dodiklerin fiyatı ne kadar acaba? Bu teklifiniz mantıklı geldi.
  8. seyhanozgur

Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 GÜNCEL
  9. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) İnşallah sizin aracınıza da istediğiniz herşeyi yaparsınız. Bu arada "Necati" aracımın ismi, benim ismim Seyhan.

10. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Yükseltmenin ne kadar yapıldığıyla ilgili net bir ölçü veremem. Tahminime göre 15-20 cm arasında bir yükselme oldu. Difransiyelin aşağıya indirilme olayı ise, normal olarak difransiyeli tutan vidaların arasına 5-6 tane pul konuldu ve öyle sıkıldı. Şu anda...

11. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) 300 e maloldu galiba.
  12. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Vincin yükü azaltmak için yapılmış, önlere ikinci takviye amortisör çalışması.

13. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Yaptırmış olduğum port bagajı sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce bi arkadaşımın aracına yaptırdığı portbagajdan ilham alarak yapılmıştır. Kaportacı abimizle bu bagajı konuşurken, "git malzemeleri al, yapalım" demesiyle olayın startı verildi...
  14. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten beni çok yordu.
  15. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Bu konu daha önce tartışılmıştı. Aşağıdaki linkte tartışma var. Sanırım özel yapılmış bir parça. http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1986.0

16. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 güncel
  17. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 güncel
  18. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 Fiyat gerçekten çok iyi. Lastiklerde sıfır sayılır. Hayırlısı, talibi biryerlerden çıkar mutlaka.

19. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 Sanırım aşağıdaki linkte KW15 modeli olması gerekiyor. http://www.kumholastik.com/yarislastik.asp
  20. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 İlan günceldir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri