Arama sonuçlarınız

1. seyhanozgur

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Bu işlem çok hoşuma gitti ve kafama da bayağı yattı. Bende gittim iki tane ön amortisör aldım ve işlemin aynısını yaptırmaya karar verdim.

2. seyhanozgur

Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım

Ynt: Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım Aracınız 96 model olduğuna göre Karbüratörlü olması gerekiyor. Enjeksiyonlu modeller 97 sonrası çıktı sanırım. Yakıt konusuna gelince de, çekiş de de sorun olduğuna göre sibop yataklarına bir baktırın derim. Bu mesajdan önceki mesajda yazanları da...
  3. seyhanozgur

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) LPG tankının bagaj altına alınma işlemi montaj yapan firmaya danışılarak standartlara uygun yapıldı. Muayeneden geçmemesi için hiçbir engelin olmadığı söylendi. Tabi bunu anca 1,5 yıl sonra muayenede göreceğiz.

4. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Güven Oto'ya bi bakın derim. Mümin Bey : (0212) 580 67 33-34 yoksa, Aliş Oto . Aliş : 0536 515 51 80
  5. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

6. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Lpg tankı oraya takılmadan önce bagajdaydı. Bagaj tamamen iptal durumdaydı. Daha sonra alta gömmeye karar verdik. Bagajın sacı kesildi ve tüpün büyüklüğünde sacdan koruyucu yuva yapıldı. Yapılan koruyucu sac pütürlendi ve alttan olabilecek herhangi bir darbeye...

7. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Teşekkür ederim. Evet, bende aracımı yükselttim. Yükseltmeyi Reis28 (Dursun usta) yaptı. Kullandığı parçaları sanırım tornacıda kendisi yaptırdı. İlk yapıldığında fazlasıyla aks bozdum. Her araziden sonra aks değiştiriyordum. Daha sonra ön difransiyeli biraz...
  8. seyhanozgur

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Teşekkür ederim ormancı abi. Yolum Balıkesir'e düşerse mutlaka senle tanışmak isterim.
  9. seyhanozgur

Geçen sene aldığım aracımı ve yaptığım değişiklikleri sizlerle paylaşmak istedim. SANIRIM NİVA'YA YAPILABİLECEK HERŞEYİ YAPTIM.

10. seyhanozgur

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Önlere takviye amortisör acayip hoşuma gitti. En yakın zamanda bende bu işlemi yapmayı düşünüyorum. Yalnız kafama takılan birşey var. Ben arkalara Of-road tipi sert amortisör taktırdım. Taş gibi oldu. Önler için de sert off-road tipi amortisör mü, yoksa...

11. seyhanozgur

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe Rusça Niva - Tarla demek
  12. seyhanozgur

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Teşekkür ederim

13. seyhanozgur

Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16

Satılık Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 güncel
  14. seyhanozgur

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aracınız güzelmiş.
  15. seyhanozgur

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Yaptırdığım vinç tamponu ve Britpart 6000 vinç

16. seyhanozgur

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 güncel
  17. seyhanozgur

Aracıma alıp da 1000 km bile kullanmadığım Kumho 4x4 Kış Lastikleri satılıktır. 4 tanesine 750 TL para verdim. Lastiklerde hiçbir eskime, yırtılma, patlak v.s. yoktur. Lastiklerin fiyatı, 4 tanesi 400 TL Boyutlar 215-65-16 İrtibat: 0532 764 23 28
  18. seyhanozgur

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Aslında alınsa hiç fena olmaz. Bunun için ne yapmak gerekiyor acaba?

19. seyhanozgur

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Bu cihazı satarak değerlendirmem mümkün olur mu acaba. Pilini çıkarıp depoya atacağım galiba. Yandık galiba, başımıza bela mı aldık ne :D
  20. seyhanozgur

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Selam arkadaşlar. Bende yurtdışından bi telsiz aldım ama galiba fena yaptım. Aslında almamın amacı yapılan gezilerde CB frekansı üzerinden haberleşeyim diyeydi. Bu telsizi kullanabilirmiyim acaba. Biraz açtım, resmi frekanslara giriyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri