Arama sonuçlarınız

1. seyhanozgur

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları yapanın emeğine sağlık. çok faydalı bir durum.

2. seyhanozgur

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Nivalara vinç taktırmak mantıklı bir iş. Vinç taktırmadan önce tamponu sağlamlamak veya aracın şasesinden desteklenmiş sağlam bir vinç tamponu taktırmak gerekiyor. Takılacak vinçlere gelince, araç hafif diye küçük vinç idare eder düşüncesi olmasın. Gerçi...
  3. seyhanozgur

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) EMEĞİNİZE SAĞLIK. MUHTEŞEM GÖRSELLER GELİYOR.

4. seyhanozgur

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) 01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç 02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas) 03- Reis28 ............................. NİVA 04- hunter_34...
  5. seyhanozgur

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik Evet kumholardan memnun değilim. Çamur zeminde düz yolda bile gitmekte zorlanıyor. Yani arazi için memnun değilim. Ama asfaltta veya kuru havalarda bi sıkıntı yok. Ok'ları takınca arabanın ruhu kendine geldi.

6. seyhanozgur

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik Ben Kumho'nun 4X4 lastiğini 215-65-16 boyutlarında olanını kullandım. Sert dönüş yaptığımda hafif sürtme olsa da ok'lar kadar değil. Fiyata gelince ben 4 tanesini 700 liraya almıştım. 1000 km kullanmadım çıkardım ok taktım. Kumho'lar da garajda yatıyor şu anda.

7. seyhanozgur

Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009) Çok güzel bi gezi olmuş. Tebrikler. Kıskandım sizi :D
  8. seyhanozgur

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhabalar. Bende de Çelik (yuan) marka çin malı 150 cc Cross moto var. Arazide inanılmaz keyifli.
  9. seyhanozgur

Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) Doğan abi senin araçta herhalde ok144 var. Yanına zincir almadan kara girilirmi? Bu konu hakkında düşüncelerini bildirirsen sevinirim.

10. seyhanozgur

Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) Tebrikler çok güzel gezmişsiniz. Darısı bizim başımıza. :D Bu arada sac tava muhteşem görünüyor, yapanların ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun.

11. seyhanozgur

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) çok haklısın Dursun abi. Bunu herhalde en iyi ben bilirim. bir kalanbilir üyesi olarak yardıma hep en önde gelirsin. :D
  12. seyhanozgur

Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Tebrikler. Çok güzel yerlerde gezmişsiniz. Eminim ki çok zevkli bi gezi olmuştur.

13. seyhanozgur

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hayırlı olsun Batuhan. Bol çamurlu günler dilerim :)
  14. seyhanozgur

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) Bunu Napolyon mu söylemiş :D
  15. seyhanozgur

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) Resimlere bakıldığı zaman festival alanı gibi görünüyor. Çok güzel yaaa......

16. seyhanozgur

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) Süper eğlenmişe benziyorsunuz. Bir sonraki gezide beraber eğlenmek dileğiyle...
  17. seyhanozgur

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) Valla kıskanmadım desem yalan olur :D Çok güzel bi gezi olmuş. İnşallah bir sonraki gezide hep beraber oluruz.
  18. seyhanozgur

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Teşekkür ederim. Bol çamurlu günlerde görüşmek dileğiyle...

19. seyhanozgur

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :D :D :D belediye başkanına bende sitem etmek istiyorum :D :D :D
  20. seyhanozgur

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? Tabi ki eski niva.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri