Arama sonuçlarınız

1. seyhanozgur

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 34 TC 880 Bu plaka bana hiç yabancı gelmedi. Ben bu aracı tanıyorum ama tam hatırlayamadım. İnşallah arkadaşım değildir :(

2. seyhanozgur

Lada Marka Değişik Bir 4x4

Ynt: Lada Marka Değişik Bir 4x4 Niva Şesesinin üzerine Samara cupesini ve Vega cupesini oturtmuşlar Samara 4x4 ve Vega 4x4 olmuş
  3. seyhanozgur

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar. Ben İstanbul'dan Seyhan. İşletme mezunuyum ve kendi firmamızın başındayım. Doğaya fazlasıyla ilgili biri olarak binek araçlarla sık sık doğa gezilerine çıkardım. Baktım otomobillerle zor oluyor, kendime bi arazi aracı almaya karar verdim ve tercihimi...

4. seyhanozgur

Lada Gezilerinden Fotoğraflar

Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar birkaç tane de benden gelsin
  5. seyhanozgur

Lada Marka Değişik Bir 4x4

Ynt: Lada Marka Değişik Bir 4x4 paylaşım için teşekkürler.

6. seyhanozgur

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Haklısınız bak. Gezileri ayrıntılı yazmak lazım. ;D

7. seyhanozgur

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı mıyım? Arazi için kullanabileceğin en masrafsız araç herhalde niva'dır. Düşünsene ön takımı dağıttığını. Orjinali komple 100 lira. Ona göre düşün ve karar ver bence. Hemen hemen bütün parçalarının fiyatları böyle rakamlar:)
  8. seyhanozgur

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Bende geliyorum. 85'e kendimi ekledim. 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri