Arama sonuçlarınız

1. ALİ KEMAL

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız erco burası trabzon hıdırnebi yaylası.gün içinde bi kaçamak yapmak için çıkmıştık yaklaşık 1 saat mesafede merkeze.aniden tipiye yakalanınca mahsur kaldık.bir büyüğümüz sağolsun bizi misafir etti çünkü şehirden gelen kurtarma ekibi bize ulaşamadı.sabah...

2. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 o zaman biraz daha ısrar edelim bakalım oldurabilekmiyiz
  3. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 onur bey tampon panjura neredeyse sıfır ve bi de ortasında halat çıkışının olduğu tamponlar var.dah uygun olur diye düşünüyorum

4. ALİ KEMAL

Defender Vinç Tamponu Arıyorum

çok acil vinç tamponu veya heavy duty arıyorum.içinde vinç de olabilir ;D
  5. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 kilit işini trabzonda çözecem.hazır treyler buldum arabayı getirtiyorum ama bana acil vinç tamponu lazım etrafta tanıdıkta var mı bildiğiniz

6. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 valla heyecanlandırdın beni atlayıp gelecem en sonunda

7. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 gültekin istanbul da arabayı toplayan benim kuzen uğur,uğur61 nickiyle siteye de üye.ben trabzondayım ama haberlerini alıyorum senin makinanın çok dehşet sesi varmış ;)
  8. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 işin garip tarafı bunları satan da tam olarak ne olduğunu bilmiyor.ama can ın söylediği doğru.pnömatik olanın hava kompresörü var ve içerden bir mandal yardımıyla devreye sokunca 100 % kilit sağlıyormuş.detroit olan ise zorlandığında zarar görmemesi için bırakıyormuş...
  9. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 hidrolik olanın hava kompresörüyle çalıştığına emin misin detroit olan işe yarar mı

10. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 bu arada senin lastiklerin durumu nedir bi de how much ;D

11. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 mert bu ok lar asfaltta paten gibikayar diyolar doğru mu sonuçta araba istanbul-trabzon yapacak tehlike var mı bi de dif kikidi konusunda akıl ver bana.kayalarda hidrolik sistemlisi varmış.hava kompresörlüsü sanırım 100 % kilitliyormuş ama onlarda yokmuş.fiyatları...
  12. ALİ KEMAL

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mert kardeşim yaşlarımız yakın bana ali kemal diyebilirsin çünkü ben de sana öyle hitap edeceğim.sanayi sitesinde bizim de yedek parça mağazamız var ayrıca farklı sebeplerden bahsettiğin yerlerde çok bulunuyorum.servis sahibi o defender ı sattı.çok...

13. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 arkadaşlar vinç markası olarak t max ın durumu nedir.şimdi amerikan vinçleri bile çinde yaptırılıyormuş duyduğuma göre.t max elimizde kalırmı :P
  14. ALİ KEMAL

Geçmiş Olsun Temennileri

Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel bey çok geçmiş olsun
  15. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 uğurcuğum sen de hoşgelmişsin,sevgiler..

16. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 reha bey vinç ve arka kilit bence de şart maliyetlere bi bakacağız.teşekkürler onur bey şnorkel lr a en çok yakışan aparat bence ama benzinlilerde dediğiniz gibi randımanlı mı acaba.bahsettiğiniz araç kırmızı mı? lastik için ok 144 tavsiyesi çoğulukta herkese selamlar
  17. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) suat bey teşekkür ederim
  18. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar kullanmadığınız disco veya range jantı olan var mı

19. ALİ KEMAL

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız biraz kar yağdı.
  20. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) eyvallah

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz