Arama sonuçlarınız

1. ALİ KEMAL

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) suphi kardeşim araç şu anda fabrikadan çıkmış haliyle.ustanın söylediğine göre üzerindeki yağ filtresi bile değişmemiş,orjinal.lpg atmayı da düşünmüyorum.

2. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 reha bey aracı izmirden aldım şu anda istanbulda .buradan birkaç malzeme gönderdim orada jant lastik filan değişecek ve bakımları yapılacak.lpg düşünmüyorum zaten haftada bir gün ya kullanırım ya kullanamam.yaylalarda özellikle kış mevsiminde off road yapmayı...
  3. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkür ederim

4. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla maşallah derim.ardeşende tanıdıklar var eskiçıraklar.siz orda ikamet ediyor musunuz
  5. ALİ KEMAL

Defender 110 3.5lt V8

merhabalar.yeni üye olarak bazı bölümlerde kendimi tanıttım ancak site haritasına henüz tam hakim değilim.yapacağım yanlışlar için şimdiden özür diliyorum.konu başlığında belirttiğim aracı yeni satın aldım.1997 model 28.000 km karbüratörlü,orjinal ingiliz montaj,tenteli.olumlu olumsuz...

6. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ilgi alakanıza çok teşekkür ederim.uğur bey karadeniz turuna değindi,yazılı bir program var mı bilmiyorum ama şu ana kadar karadenizi gezmemişseniz acilen tavsiye ederim.her konuda yardımcı olabilirim.büyük organizasyon olur.

7. ALİ KEMAL

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa gezileri...
  8. ALİ KEMAL

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa...
  9. ALİ KEMAL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu murat bey teşekkür ederim.hitap konusunda nickleri mi kullanıyoruz yoksa isim mi?bir de profil bilgilerimi değiştiremiyorum acaba üye sınıfıyla alakalı mı?teşekkürler.

10. ALİ KEMAL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri