Arama sonuçlarınız

1. N

Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008) arkadaşlar bu vitara'nın lastiksiz yaptıklarını jimny'de yapardeğil mi??

2. N

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) tekrar merhaba.. benim şöyle bir teklifim yada ricam olucak sizlerden.. şuanda aracım yok biliyorsunuz.. hem o havayı solumak hem de sizlerle tanışmak için haftasonu olan herhangi bir gezinize eşimle gelmemiz mümkün...
  3. N

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) teşekkür ederim ve hoşbulduk... görüşmek dileğiyle...

4. N

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) kafamı taşlara vuruyorum, keşke haberim olsaydı; siteye girseydim 11 ocaktan önce.. hem sizleri, hem atmosferi hem de jimny'i daha iyi tanırdım.. inşallah bir sonraki sefere..
  5. N

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) uzun zamandır siteye giremiyordum, zira yeni nişanlandım onun koşturmacası vardı.. gerşekten keşke önceden girmiş olsaydım kesin gelirdim..inşallah bir başka sefere..

6. N

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar.. henüz aracım yok, 1 yılı aşkın süredir sizleri takip ediyorum.. 28 yaşındayım, kozyatağı'nda oturuyorum.. müzik miksaj işiyle uğraşıyorum.. birgün benim de jimny'im olacak ve aranıza katılacağım diyorum :) sevgiler......

7. N

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) tekrar merhaba.. benim şöyle bir teklifim yada ricam olucak sizlerden.. şuanda aracım yok biliyorsunuz.. hem o havayı solumak hem de sizlerle tanışmak için haftasonu olan herhangi bir gezinize eşimle gelmemiz mümkün...
  8. N

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) selamlar... açıkçası ağzımın suyu akaaka baktım fotoğraflara ve okudum yaşananları.. bu gezideki "jimny" arac sahibi olanlar sorum size, aracınız standart donanımda mı yoksa en ufak bir değişiklik (lastik, kit, vs..)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri