Arama sonuçlarınız

1. NURSEN-İM

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) aaaa gördüm ama böylesini görmedim...yaw arkadaşım hidayet ne KISKANÇ mıssın sen ölee :) ya wallahi 1 yaşıma daha girdim..bikerem benim samurayım yok kii JIMNY im var abisi :) ...... tekrar hoşgeldin hidayet de sen bana hoşgeldin demedin ne olcek şimdik...

2. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) saolun hosbuldum:)
  3. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkür ederim aydınlattıgınız için gercektende ici güzelmiş. ne yapsak ya benim jeepide hummer a mı benzetsek ne...

4. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bende lada diycem :) ladanın jipine benzettim..novamı nivamı ne
  5. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) kendi namım ve şahsım adına teşekkür ederim..hoşbuldum..

6. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çok teşekkür ederim..hoşbuldum...:) inanın kendimi evimde gibim hissettim :) teşekkürederim deep ...hoşbuldum...kendi namım ve şahsım adına :)

7. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkür ederim...hoşbuldum...bende aranızda olmakdan çok mutluyum.. teşekkür ederim..hoşbuldum...inşallah en kısa zamanda da buradaki herkesle yani offroda gönül vermiş macerayı seven doğaya aşık herortamdan haz alan arkadaşlarla tanışırız ya canım...
  8. NURSEN-İM

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar ben NURSEN-İM .... Burayı bana işyerimden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim...umarım aranızda bana da yer vardır....bende 2008 model suzuki jimny var..şimdilik bana yetiyor...ama bi gün o da büyüycek inşallah :) mart ayında maşukiye kar tepeye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri