Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle tekrar merhabalar..
Ayrılmak her ne kadar zor da olsa uzun bir LADA NİVA macerasından sonra,
96 model samurai ile aranıza katıldım...
Niva'mı bu siteden öğrendim umarım samurai de de aynı şekilde olur temennisinde bulunduktan sonra;
belli başlı sorularım olacak üstadlara!
aracı alır...
geçen hafta düz yolda hiç zorlamama rağmen araç baskı balatayı sıyırdı. neyse değiştirdik
fakat baskı balata değişiminden sonra aracın sesi değişti ve hatta sankı araba zorlanıyor gıbı vites bosta ıken gereksız yere bır bağırtı olustu ! sebebi ne olabilir....
arkadaslar aracı alalı henuz 2 ay kadar oldu ilk ay sıkıntım yoktu araç tüvtürk'e gittikten sonra bir sürü sıkıntı çıkarttı.Niva benim çocukluk hayalimdi gerçek oldu ama hüsrana doğru gidiyor...
araç lpg deyken sanki omuz zoruyla gidiyor gibi 1.vites güzel normal şartlarda hareket ediyor...
BUGÜN ARACIMI MUAYNE İÇİN TÜVTÜRK E GÖTÜRDÜM
1- KOLTUKLAR HASARLI --- AĞIR KUSUR OLARAK GEÇTİ (HİÇ AKLIM ALMADI )
2- GAZ YAKIT KESME SİSTEMİ - EMNİYETİ YOK --- AĞIR KUSUR (NE OLDUGU HAKKINDA EN UFAK BİLGİM YOK)
3- ÖN AKS SÜSPANSİYON SİSTEMİ AŞIRI BOŞLUK VAR -- AĞIR KUSUR ( 1 AYDIR KULLANIYORUM...
BU BAŞLIK ALTINDA BELKİDE YÜZLERCE KONU AÇILMIŞ OLABİLİR ! YİNELEME OLDUYSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM...
ÖNCELİKLE BUGÜN İTİBARİYLE ÇOCUKLUK HAYALİME KAVUSTUM.ARTIK BENDE BİR "DAĞ KEÇİSİNE" SAHİBİM...TOY BİR NİVA KULLANICISI OLARAK ARAÇ HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ DUYMAK İSTİYORUM.BİR NEVİ...