Arama sonuçlarınız

1. M

Bilgisayarlı Maske

Ynt: Bilgisayarlı Maske Bahsettiğin bu olsa gerek..senin verdiğin linkten ulaşılmıyor. http://www.deepstore.net/p_computers_datamask.html

2. M

Sualtı Motorsikletleri

Ynt: Sualtı Motorsikletleri Aynen katılıyorum...Bir de akü şarj derdi var...İki yıldır hiç kullanmadım bile...Yatıyor çantasında..:(
  3. M

Azot Narkozu

Ynt: Azot Narkozu NOT: 30 Mt. den daha derine dalmak sportif dalışlarda yasaktır...:))

4. M

Azot Narkozu

Ynt: Azot Narkozu Şu olayı tam manasıyla bir ben yaşayamadım ya .....yanarım ona yanarım..57 mt. de de yaşayamayacaksam bu narkoz olayını...ne yapmak lazım...?
  5. M

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası Blue hole yeryer 120m derinliğe varan ve ulaşımı kolay olduğu için kızıldeniz'de dalgıçların gözdesi olan bir yer. Dalışın başında buddysinden ayrılır, kontrolsüz ve hızlı bir alçalma ile dibe ulaşır (Bu alçalmanın tam olarak nedeni bilinmiyor). Yaklaşık 90 metre derinlikteki...

6. M

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası Ayrıca Yuri Lipski, profesyonel bir dalgıç...Kendi çektiği diğer başka videolarında yine o bölgeye 5-6 tüple birlikte yapılan, TRİMİX denen dalış tekniğini kullanarak dalmış...

7. M

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası Anılan bölge Dalgıç Mezarlığı olarakta bilinir...Yuri Lipski gibi onlarcası burada can vermiş....
  8. M

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası Dalış yapılan yer Mısır ın dünya ca ünlü bir turistik beldesi. Kızıldeniz kıyısında..Sharm El Sheikh..'nin DAHAP denen bir yeri...Dalış mekanı 0-40 metrelere kadar olağan üstü güzelliklerle bezenmiş bir dip yapısı ve binlerce çeşit renkli hayvan..v.s. 30-40 metreden sonra bir...
  9. M

Sualtı Görüş Mesafesi

Ynt: Sualtı Görüş Mesafesi Kesinlikle dalış yeri (deniz, göl veya ırmak anlamında)

10. M

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! Balık insanlar sezon felan beklemez...Her şart , vakit ve şerait altında dalabilirler......:))

11. M

Dalış Bilgisayarları

Ynt: Dalış Bilgisayarları UWATEC...Aladin Tec modelini kullanıyoruz.....2 yıldır....gayet memnunuz..İrtifa ayarları felan hepsi mevcut..Hepsinden önemlisi pilini kendiniz değiştirebiliyorsunuz....
  12. M

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Yağmur hala devam ediyor arkadaşlar...Muhtemelen yarın da devam edecek...İptal gibi bir durum söz konusu olmaz sanırım...??? olur mu ???

13. M

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Keşke başka bir şey dileseydin..Gerçek olacakmış.. ;) Yarın Marmara Bölgesi için yağmur yönünden acil durum uyarısı var...Yani istemediğin kadar yağmur olacak sanırım...:))...Yanımıza Zodyak Bot ta alsak mı...
  14. M

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Bizde 08:00-08:30 arası anca çıkarız...Artık yolda yada orada karşılaşırız...:))
  15. M

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) reis28 yarın bizde Bahçelievlerden çıkacağız yola...

16. M

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! Ben ve ekip arkadaşlarım (3 - 7 kişi) CMAS 3 Yıldız...ferdi dalışlardan ziyade grup dalışlarına katılabiliriz...özellikle eğitim ve tecrübe paylaşımı adı altında grup dalışları ve kamplar düzenleyebiliriz...İstanbul civarı Marmara, Karadeniz veya Saroz olabilir..İstanbul...
  17. M

Adrenalinin Kaynama Noktası

Ynt: Adrenalinin Kaynama Noktası Nacizane ben de bir ekleme yapmak istiyorum adrenalin isteyenlere...: İstanbul göllerinden birine dalış...Basit mi geldi ? ufak bir canlandırma ;yaklaşık 12-16 m derinlik, buz gibi bir su ve gölün dibinde 2-3 metrede hiç batmadan askıda kalan bir sıvı çamur...
  18. M

Top 10 Dalış Noktası

Ynt: Top 10 Dalış Noktası Aslında işin özetine bakacak olursak Ege ve Akdeniz in tüm kıyıları dalış için çok güzel...Ama yine de çok kahrımızı çeken marmarayı da dışlamayalım...Örneğin B.Çekmece sahilde deniz atları bile gözlemlenebilmekte artık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri