Arama sonuçlarınız

1. bozoo

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Herkese Merhaba, 25.06.2016'da Cumartesi günü Işıkdağı Karagöle kamp için giderken durumlarını öğrenmek için uğradığım yerlerden; Kurtboğazı Barajı Mesire/Piknik alanında kamp yapmanın yasak olduğunu içerdeki ANKA güvenlik personelleri belirttiler.. Soğuksu Milli Parkının internetteki...

2. bozoo

Aile Ile Ilk Kampımız (çamkorundan Sorgun Tabiat Parkına)

Sn.tekelimustafa çocuk parkının yakınındaki alan galiba.. güzel bir gezi olmuş.. Yeni karavanınız ile sağlık ve mutlulukla daha nice geziler dilerim..
  3. bozoo

Sn tekelimustafa ne yaptınız sorgun göleti kampınızı..Gidebildinizmi..İftar-sahur kampda nasıl oluyor tecrübelerinizi alsak bir kaç resim eşliğinde:)..

4. bozoo

Havalar ısınmaya başladı Ankara'da..Sorguna gittiğimizden bizimde Kızılacahamam Soğuksu Milli Parkında 25-26 haziran için bir kamp niyetimiz var..
  5. bozoo

Sn bayar28 yorumlarınız için teşekkürler..Evet gerçekten güzel bir ortamı vardı..Sessiz insana huzur veriyor Sorgun Tabiat Parkı.. Sn tekelimustafa yorumlarınız için teşekkürler.. Sizlerinde karavanı hayırlı olsun.. Ankara'da hava böyle giderse, bilmiyorum iftar-sahuru kampta yapabilirmiyiz:(...

6. bozoo

Sn.mehmetdindas yorumlarınız için teşekkürler..İlk kamp gerçekten çok heyecan verici oluyor..Sizlerde ilk kampınızı döndükten sonra bir başlıkta paylaşırsanız seviniriz.. Bizim ilk çekincemiz gittiğimiz tarihde gece hava 6-7 derece olduğundan çocukların üşüyüp üşümeyecekleri olmuştu..Tabii uyku...

7. bozoo

Hocam yorumlarınız için teşekkürler..Ben Çamkorundan-sorgun göletine geçtiğim için asfatlama çalışmaları vardı ve bazı yollar çok sorunluydu.Ama siz doğrudan E89/O4 (Anadolu Otoyolu) üzerinden Kızılcahamam-Güdül yol ayrımından çıkacağınız için 38-40 km kadar yolunuz kalır..Bu yol asfaltı...
  8. bozoo

Sn halbay yorumlarınız için teşekkür ederim.Aynen bizim ufaklıklarda bundan sonra kampa nereye gidecez diye sorup duruyorlar:)..Bizimde haziranda bir düşüncemiz var..Bakalım iftar ve sahur kamp alanında nasıl olacak:).. İyi kamplar dilerim..
  9. bozoo

Merhaba Sn arikandalı yorumunuz için teşekküler.. Benimde, ev ahalisininde ilk kampıydı..Belirttiğiniz gibi her etkinliği beraber yapıyoruz...İnş.kamplarımızın devamı gelecek..Görüşmek üzere..

10. bozoo

..Devamı; Sorgun Tabiat Parkı gerçekten muhteşem doğası ve biz gelmeden biten yağmur sonrası çıkan güneş parıltıları karşıladı bizleri:).. Park girişinde yolun solundaki gözlemeci kimse olmamasına rağmen dikkatimizi çekti. Girişimci Anadolu insanı işte:)..Park içinde sadece 5-6 piknikçi aileyi...

11. bozoo

Herkese Merhaba, Yazın yapmayı planladığımız uzun soluklu kamp gezimiz için, ailece şimdiden bir deneme kampı yapalım bahanesi ile 29 Mayıs günü Çamkoru Tabiat Parkına doğru yola çıktık.. Çocuklar kamp yapma moduna gireli bayağı olmuştu:).. Çamlıdere’ye gidilirde Ali Semerkandi Hazretleri...
  12. bozoo

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

Merhaba "mcemsah", Tecrübeli kampçı değilim:) ama acizane cevap vereyim. Daha önce bir indirime denk getirip çift kişilik; Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak Set 67374 Fiyatı ile tek kişilik; Bestway Tek Kişilik Tek Katlı Şişme Yatak 67000 Fiyatı olarak yanyana Arpenaz 4.1 içinde kullandık...

13. bozoo

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Herkese Merhaba, 27'sinde aile çadırımız Arpenaz 4.1'i aldık.Evin salonunda kurmaya uğraştık:) biraz zorlandık.Kurulum videosunu daha önce bir kaç kere izlemiştik. 29'unda kamp alanında 15-20 dk içinde çok pratik ve kolay şekilde kurduk.Altına serdiğim branda ile çok daha kullanışlı oldu...
  14. bozoo

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Herkese Merhaba, Çamkoru Tabiat Parkı soldaki kamp yapılan yeri şuan tadilat nedeniyle kapalıymış.Sağ tarafdaki göl girişindeki ANKA güvenlik elemanları göl etrafını gezmenize izin veriyorlar sadece. Kapalı olması nedeniyle ANKA elemanları kamp için gelenleri Şahinler Tabiat Parkına (11-12 km...
  15. bozoo

Merhaba, Ailemle kamp için çamkoru tabiat parkını düşünüyorum ama galiba çalışma var diyerek...

Merhaba, Ailemle kamp için çamkoru tabiat parkını düşünüyorum ama galiba çalışma var diyerek içeriye almıyorlarmış, dolayısıyla sorgun göletini düşünüyoruz,forumdan gördüğüm kadarıyla nisan ayında gitmişsiniz,WC durumu,güvenlik vb nasıldır,çadır kampı kurmak istesek sorun olur mu? İzin vb...

16. bozoo

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Çadırınız hayırlı olsun.Bende bu çadırın kararını vereli çok oldu ama henüz Arpenaz 4.1'i almaya gidemedim..Planda 2 hafta içinde almak var bakalım hayırlısı.. Kullandıysanız sizlerdende yorumlarınızı alırsak yararlı olacaktır. Tarp tente konusunda araçlara/dükkanlara çadır yapan yerlerden su...
  17. bozoo

Survivor - Doğayla Mücadele

Merhaba,aramıza hoşgeldiniz. Malesef forumda yeni üyelerin sorularının pek cevaplanmadığını bende yaşayarak gördüm:). Şu da bir gerçekki bahsettiğiniz konuların tamamı ayrı ayrı konu başlıklarında forum içerisinde mevcuttur. Bildiğim kadarıyla survivor eğitimleri veren dernek ve etkinliklerde...
  18. bozoo

Şişme Çadır

Evet çadır güzel ama ben bir türlü şişme çadırları sevemedim.Bizim çocuklar her türlü patlatır gibi geliyor:):)

19. bozoo

Kamp Için Ekstra Bagaj Imkanı

Evet blueporter modelinin brandası daha kalın ve oturaklı gibi yorumlarıda iyi gibi.Henüz sipariş etmedim ama alacağım gibi.Çok kullanışlı olur..
  20. bozoo

4 Kişilik Çadır 2.el Arıyorum

Merhaba, Bende aile çadırı konusunda boy:) durumundan ve salon kısmında oturma, üst değişimi, yağmur durumunda çadırda yemek vb. durumlardan dolayı Arpenaz 4.1'i tercih ettim. Belki incelemişsinizdir fiyatına göre özellikleri yorumları gayet tatminkar. Eğer kamp yerinize kadar araç ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri