Arama sonuçlarınız

1. burhany

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı benin içim zevkti. yaptığım şey birilerinin işine yaradıysa ne mutlu bana. ben sizin sayenizde dusterlı oldum, belkide birileri de benim sayemde dusterlı olur

2. burhany

Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları

sevgili macmaneman aynı şeyi bende düşündüğüm için hava şartlarının mümkün olduğu kadar aynı şartlarda olmasına dikkat ediyorum. keza ben bodrumda yaşıyorum burda yazın hava hep aynı 38 derece civarı. testleri aynı saate denk getirmeye çalıştım çünkü sonuçlar benim içinde önemliydi.hava 2 gün...
  3. burhany

şu aralar elimde o araçlardan yok ama gelirse seve seve yaparım

4. burhany

sevgili macmaneman aynı şeyi bende düşündüğüm için hava şartlarının mümkün olduğu kadar aynı şartlarda olmasına dikkat ediyorum. keza ben bodrumda yaşıyorum burda yazın hava hep aynı 38 derece civarı. testleri aynı saate denk getirmeye çalıştım çünkü sonuçlar benim içinde önemliydi.hava 2 gün...
  5. burhany

ARKADAŞLAR BU TESTİ RÜZGAR SORUNSALI BAŞLIĞINDA YAPIP PAYLAŞTIM AMA DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞSIN DİYE KONU AÇIP TEKRAR PAYLAŞAYIM İSTEDİM.ZATEN KOPYALA YAPIŞTIRLA BURAYA ALDIM HERKEZE SELAM ARKADAŞLAR.TESTLERE BAŞLADIM. İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE DAHA TAMAMLAYAMADIM AMA YAPTIKLARIMI SİZİNLE...

6. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı asıl ben teşekkür ederim. çünkü ben zaten çok beğendiğim duster burdaki yazılanlar sayesinde almaya karar verdim. herkezde olduğu gibi bendede bazı şüpheler demeyelimde acabalar vardı. bu forum sayesinde arabamı aldım. daha öncede yazdığım gibi insanlar...

7. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı
  8. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı DUSTERDAKİ RÜZGAR SESİNİN ŞİDDETİ AYNI ORANDA RÜZGAR DEĞİLDE MOTOR SESİ OLSAYDI KİMSE DUSTERA SES ALIYOR DEMEZDİ.SESİN RENGİNİN FARKLI OLMASI HERKEZE DUSTERIN ÇOK SES ALDIĞINI DÜŞÜNMESİNE SEBEP OLUYOR YANİ BU TAMAMEN PSİKOLOJİK. O SESE RAĞMEN 50 DB...
  9. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı HERKEZE SELAM ARKADAŞLAR.TESTLERE BAŞLADIM. İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE DAHA TAMAMLAYAMADIM AMA YAPTIKLARIMI SİZİNLE PAYLAŞAYIM. DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ 100 KM SABİT HIZLA GİDERKEN CAM,TEYP KLİMA KAPALI OLARAK ALINAN ORTALAMA DEĞERLER. YOL YAPISIDA...

10. burhany

Dacia Navigasyon cihazlari için resmi harita güncelleme sitesi.

Ynt: Dacia Navigasyon cihazlari için resmi harita güncelleme sitesi. yararlı bir bilgi eline sağlık

11. burhany

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
  12. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı arkadaşlar ben15 gün oldu 4*2 90 hp duster alalı ıslık sesi bendede var ama beni pek rahatsız etmiyor öte yandan motor,yol vs sesler çok fazla yok ama bu biraz göreceli bişey yani kişiye göre değişir. bende bi test yapmaya karar verdim aynı yolda 100 km...

13. burhany

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar. daha önce sanroof yaptıran arkadaşın yazısını bende okumuştum. gayette şık olmuş istanbul maslakta yaptırmış. eski bir istanbullu olarak diyebilirimki en iyi yerlerden biri sanayi olarak. ama artık...
  14. burhany

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. sedat bey testi yapmadınızmı hala 2 yıl oldu sonuç göremedik yoksa kaçırdıkmı?
  15. burhany

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? merhaba arkadaşlar. ben burhan.ben dusterımı alalı daha 10 gün oldu ve gayet memnunum.kapıdan gelen rüzgar bendede var 100 km çıkınca oluyor ama bence sorun değil.bu forumdan sizin sayenizde çok şey öğrendim almamda bunun büyük etkisi...

16. burhany

DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)

Ynt: DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI) hazır alıcam diye uğraşmayın bence. ben dusterımı alalı 10 gün oldu. oto sanayide aynı malzeme kromdan aynı şekilde yapıyorlar. muğla bodrumda bile 350 tlye yapılabiliyorsa büyük şehirlerde daha uyguna yapılabilir. ben ilk fırsatta yaptırıcam
  17. burhany

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı merhaba ben 4*2 90 beygir laurent alalı bir hafta oldu. albea sattım eşimde linea var. kapıdaki rüzgar sorununu saymazsak albeadanda liıneadanda daha az yol ve motor sesi alıyor. arabayı hiç kullanmadan aldım açıkçası endişelerim vardı. ama kullanmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri