Arama sonuçlarınız

1. camadan01

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı aktarmayı nası yapmayı planlıyorsunuz. iki çeker olayı daha kolay gibi gözüküyor

2. camadan01

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu selamlar ben cem, gezenbilire yeni üye oldum sayılır. bu bölümüde gezinirken gördüm hem kendimi tanıtayım hemde yaklaşık 3 ay önce aldığım fuji 5800 ile neler çekebilirim acep diye bi araştırayım dedim aranıza benide sıkıştırı verin. neler yapıyorum...
  3. camadan01

Africa Twin

Ynt: Africa Twin arıza yapmadığı için üretimden kadırılan model olarak biliyorum. hiç kullanmadım. yanlız kullananların fanatiği olduğu bi motor. 750 cc 50bg gücünde bi canavar.

4. camadan01

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ha birşey daha 1200cc boxer motorlar tamamen elektroniktir. hatta şöyle söyliyeyim üzerinde sigorta kutusu bulunmaz. elektronik beyin ile her şeyi halleder bu sebeple bence sizin kullanımınızda R80 veay R1100 motorları daha mantıklı olur gibime geliyor. motorların güçlerine...
  5. camadan01

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Size bi önerim daha var. polis hurdalığında çok güzel makineler yatıyor enteresan fiyatlara alıyorsunuz. onları bi kovalamak lazım. 2-3 motoru birden 3-5 bin tl ye alabilirsiniz. hatta motorların benzin depolarını pompalarınıda kullanabilirsiniz. çünkü bunların benzin için 3...

6. camadan01

MotoPlus 2009

Ynt: MotoPlus 2009 ben cuma akşamı gittim çok keyifli değildi. sanki geçen seneleri arattı diye bilirim.

7. camadan01

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selamlar, 2006 yazında motomax'tan aldığım Daelim S2 250 maxi scooter ile ikiteker serüvenine başladık yaklaşık 12000 km yol yaptık. Borusanda eşimle birlikte bmw testinden sonra bizim kesinlikle bi büyük enduroya binmemizin gerektiği kanısına varıp şimdiki sarıkızı (98...
  8. camadan01

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı kullanacağınız motor konusunda özellikle motosiklet motoru kullanacaksanız bmw'nin R serisi motorlarını tavsiye ederim. hem boxer hem hava soğutmalı hemde diğer motosiklet motorları gibi debriyajı yağ içinde değildir. R80 - R1100 sizin işinizi hayli hayli görür. keza bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri