Arama sonuçlarınız

1. fahriyesilot

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ Merhaba, Yükseltme ve eski yeni lastik bilgileri verebilirmisiniz acaba...

2. fahriyesilot

Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor

Ynt: Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor Merhaba, hayırlı 0lsun diyelim. Acaba lastik ve yükseltme konusunda bilgi alabilirmiyiz acaba....
  3. fahriyesilot

MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011

Ynt: MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011 Güzel fotograflar kardelenler müthiş güzellikte...

4. fahriyesilot

225/70/16 pirelli scorpion A/T (sıfır gibi)

Ynt: 225/70/16 pirelli scorpion A/T (sıfır gibi) Hayırlı olsun diyelimmi???
  5. fahriyesilot

31" lastik ZJde nasıl duruyor

Ynt: 31" lastik ZJde nasıl duruyor Birkaç resimde ben buldum forumdan bilgilendirme olabilir. Not: Resimler alıntıdır... Alıntı yapılan yerde lastikler için 31" kullanıldığı yazılmıştırya artık bilmem...

6. fahriyesilot

225/70/16 pirelli scorpion A/T (sıfır gibi)

Ynt: 225/70/16 pirelli scorpion A/T (sıfır gibi) Arkadaşlar lastikleri bizzat gördüm temiz alınabilecek lastiklerdir... Hayırlı satışlar...

7. fahriyesilot

Ynt: 31" lastik ZJde nasıl duruyor Teşekkür ettim açıklayıcı 0ldu baya, acaba hangi marka ve m0delde mt 31 10,5 16 ebatta lastik var...
  8. fahriyesilot

Arkadaşlar merhaba, 96 model 5.2 zj kasa aracım var bu hafta arkadaşın elinde bulunan çıkma 2" getleri taktıryorum ve bi deneyeceğim. Ayrıca aracıma 31x10,5x15" MT lastik ve jant taktırmak istiyorum. Sitede gezindim fakat bu ebat lastik ve jant pek bulamadım. Sorum: bu ebat lastik ve jant...
  9. fahriyesilot

Keşif Karacaören (Bekir Fahri offroad team)

Ynt: Keşif Karacaören (Bekir Fahri offroad team)

10. fahriyesilot

Keşif Karacaören (Bekir Fahri offroad team)

Hafta içi uğraşla ayarlamaya çalıştığım gezide gelemeyenlerinde yerine de gezerek bu haftayı geçirdik. Bazı arkadaşların (o kendini biliyor) satışına gelerek bekir kardeşimle keşif amaçlı gezimizi yaptık, yine güzel vakit geçirdik yine mangal yaktık. onur beyin tecrübeleriyle yoğrulmuş co...

11. fahriyesilot

OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011)

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Salimin linkini verdiği yer resimde çizdiğim r0ta burası güzel gibi...
  12. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) ayrıca varsa elektrikli testere kesin lazım bi linkee bakıverin... Anlarsınız... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50927.0

13. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Tamam ben sana eve gidince ayrıntılı bilgi vereyim. Pazarda uygun olacak gibi banada. Biz bekirlede görüşelim (duydunmu bekir) ayarlayalım. Benim dediğim yer ISparta antalya yolunun ortalarında orman yolu var aksam earthden falanda fotolar...
  14. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Tamamdır ne gün ctesi Pazar???
  15. fahriyesilot

Cherokee'de Ses Sistemleri

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Yeni tepy taktıran varsa foto ekleyebilirmi acaba...

16. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Berkim eğirdir tarafları var s0rguncak yaylası zindan magarası falan fakat antalyadaki arkadaslar için uzak 0lacaktır. antalya y0lu Çamlığın 0ralardan dağ y0luna girip 0rman kesim alanları falan var dere geçişleride 0luy0r birkaç fakat tam...
  17. fahriyesilot

Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer güncelim güncelimde güncelim
  18. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Hazır daima hazır

19. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Hadi bende link vereyim. O değilde Perçin gölün ortasında 2 tane apdi birde jeep ne işin var gölü ortalıp gidiyon. Birde giderken salim kullanıyor ve diyorki "fahri olm bu araba kayıyor batcaz herhalde" fahride derki " bas olm bas 4 ceker...
  20. fahriyesilot

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) 0 gün bende 0rada 0lmak isterdim ama 0lmadı. Güzel gezi devamını beraber yapmak dileğiyle... Bu hafta neredeyiz.... :o :o :o :o :o

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri