Arama sonuçlarınız

1. P

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Konunun ve teklifimin ilgi görmesi beni heyecanlandırdı. Asgari müşterekde anlaşacağım arkadaşlarla bu geziyi yapabileceğimizi ümit ediyorum. Mayıs ayı benim için uygun görünüyor.

2. P

Tren Kart

Ynt: Tren Kart bu rota benim için uygun lakin kaç gün çekeceğini iyi hesap etmek lazım. toplam 10 şehir (ilçe bazında ziyaretler de dikkate alınırsa) yoğun ve geniş bir bölge gezilecek demek. benim devlet görevlisi olduğum ve maksimum 15 gün izin alabileceğim dikkate alınarak biraz...
  3. P

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar plati: bir ada denemesi - enis batur

4. P

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu sevgili medford.. şu gezilerini görüp, kıskanmamak elde değil.. doğu ve güneydoğu deneyimlerini de görmek, hatta bu deneyimlerinde tecrübene nazır bulunmak isterim. hayırlısı.
  5. P

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Gördüğüm kadarıyla istekliler mevcut. İstek varsa, icra da mümkün olur. Sayın medford, nevmeram, serkana, redbull34 ve gönüllü olabilecek diğer arkadaşlar.. Bu gezinin tertip ve planı amacıyla yeni bir konu açılması için sizlerden görüş bekliyorum.

6. P

Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler

Ynt: Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler Edirne'de eski adıyla Çınaraltı Ciğercisi yeni adıyla Ciğerci Niyazi Usta biraderi Necati Usta ile beraber bu işin piridir. Öneririm. http://www.cigerciniyaziusta.com.tr/

7. P

Tren Kart

Ynt: Tren Kart bu konuyu şansa bırakma yanlısı değilim, eğer sizinde onayınız olursa ayrı bir başlık altında görüş alışverişinde bulunalım; katılmak isteyen herkesin koşullarına uygun bir zaman, rota, süre konusunda mutabakat sağlayalım ve beraber gezelim diyorum. çok daha eğlenceli, paylaşımlı...
  8. P

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Dostlar, güzel insanlar... Bende aynı türden bir yolculuk düşünüyorum. Eğer anlaşabileceğimize inanırsak beraber gezelim isterim. Özellikle medford senin bu konudaki tecrüben yanımızda olsun isteriz. Uyumlu bir grup (2-4kişi) yakalasak bunu beraber gerçekleştirebilir miyiz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri