Arama sonuçlarınız

1. userarda

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum Ben oldukça sakin araç kullananan biriyim her gün yaklaşık 50 km yol yapıyorum işe git gel .... Neyse ortalama 13 litre / 100 km benzin harciyorum. Yol bilgisayarına bakmadan kimse inanmıyor hatta yanlıştır diyorlar :) Bence bu az yakıtın en büyük nedeni 5 vites; sonrada...

2. userarda

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum Merhabalar, 2003 yılında iç aksamda bir makyaj geçirmiştir ayrıca bence en önemlisi bu yılda 5 ileri otomatik şanzumana sahip olmuştur. Daha önceki modeller 4 ileri otomatik.
  3. userarda

vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı

Ynt: vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı :) işinize yararsa sevinirim

4. userarda

LandCruiser 100 vx için Parca yardımı

Ynt: LandCruiser 100 vx için Parca yardımı :D teşekkürler
  5. userarda

Ynt: LandCruiser 100 vx için Parca yardımı :( bu sabah servise giderek konuştum. Parçayı yurt dışına sipariş verdikleri için iptal edemiyorlarmış. Bende amerkandan getirirsem daha kısa sürer diye düşünmüştüm. 10 yaşını doldurmamış bir aracın yedek parçasını niye stokta tutmuyorsunuz? diye...

6. userarda

vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı

Ynt: vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı Merhabalar; Uzun aramalardan sonra buldum http://pdftown.com/PDF-Toyota-Land-Cruiser-1998-2007-Service-Manual.html sayfasından indirdim, yanlız ingilizce

7. userarda

Ynt: LandCruiser 100 vx için Parca yardımı Selamlar, Bende 2003 100 vx için aynı parçayı aramaktayım ebay dede bulamadım. Açıkçası servisede sormadım. Bana ayrıca devirdaim pompası lazım. Toyotasa'nın elinde yokmuş ay sonu gelecek diyorlar. Başka bir yerden bulunabilirmi?
  8. userarda

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar, Bende de 2001 2.7 terrono II var bende bir kaç kez yaşadım aracı özellikle sabah çalıştırınınca 3-5 sn çalışıp stop edip motor arıza lambası yakıyordu. Bir süre sonra (arabayı durdurup tekrar çalıştırdığımda) motor arıza lambası sönüyordu...
  9. userarda

Satılık Cooper St

Ynt: Satılık Cooper St 275/65 yada 70 R 17 olsaydı talip olurdum. Hayırlı satışlar. Bu arada bu lastiklerin 100-120 km civarındaki ses düzeyi nasıl bende almayı düşünüyorum. Arabamda (aldığımda üzerindeydi) goodyear wranglar all wheather var oldukça sessizle ama azıcık çamurda bile yarı yolda...

10. userarda

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Merhabalar, Aracım şimdilik standart. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

11. userarda

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Teşekkürler; forumda okuduğum kadarıyla stt lerden önce 275/70/17 copper st de kullanmışsınız. Bu iki lastiğide tecrübe etmiş birisi olarak karşılaştırabilirmisiniz. Tabiki herkezin beklentileri, kullanım tarzları farklıdır ama sizin tecrübelriniz ışığında...
  12. userarda

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Cihan Bey Merhabalar, copper stt lastiklerinizden asfaltta ve arazide memnunmusunuz? Bende 10 gün kadar önce 2003 vx 100 aldım. Ağırlıklı yapacağım km.ler asfaltta ama bulduğum firsatlardada araziye girmeye çalışıyorum. Kullanacağım lastik her yola gelmeli. Üzerinde...

13. userarda

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi Merhabalar, Bende yaklaşık 12 yıl önce toyota plazada siyah bir 100 vx gördüm ve o an herşey değişti. Gözüm başka araç görmez oldu. Zaten bir toyota fanatiği olarak kullanmadığım bir kaç modeli kaldı toyatanın araç değiştirme merakınada land cruser 100 vx ile nokta koymak...
  14. userarda

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey :((((( Dün gece terranomla giderken araba birden gaz yememeye başladı daha doğrusu gaza basıyorum motor devirleniyor araba gitmiyor köprü, kavşak derken bir süre ilerledim sonra arabanında hali kalmadı gitmiyor. Sağda durduğumda baktım arabanın altından...
  15. userarda

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey MAŞALLAH aracınız çok güzel olmuş.

16. userarda

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Dizel için bir iki önlemle sorun yaşamadan yıllarca kullanmak mümkün demişsiniz. Bu önlemleri açabilirmisiniz ? Birde yakıt tasarruf cihazı ile ilgili bir gelişme varmı? Teşekkürler, Selamlar
  17. userarda

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar, Otomotik viteste ayrıca O/V var, sanırım over drive 'ın kısaltması. Vites kolunun yanında baş parmakla basılabilen küçük düğme. Buna bastığınızda eğer vitesiniz D de ise araç 3. vitesten fazla gitmiyor diye biliyorum çok dik olmayan asfalt...
  18. userarda

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar, Bende 2001 model terrano 2.7 aldım. Aracımın benden önceki sahibi pek bakmamış. Boya kaporta iyi fakat tamponlar lastikler döşemelrde problemler var. Onları hallettikten sonra keyfine varmaya başlayacağım. Sizden fikrinizi almak istediğim...

19. userarda

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Ararken şöyle bir bilgiye ulaştım http://www.h1n1.gen.tr/portal/h1n1-domuz-gribi-asisi-haberleri/dpli-ciray-h1n1-domuz-gribi-asisini-sordu saygılarımla
  20. userarda

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Öncelikle; Cihan Bey, başınız sağolsun. Bence hiçbir hastalık önemsiz sayılamaz. Tedavisi varsa yapılmalı. Ama bu kadar hızla gelişen bir hastalık ve bir o kadar da hızlı yapılmış bir aşı var ortada. Bence aklımızın karışmasına etken olarakta ilk defa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri