Arama sonuçlarınız

1. berk

Wk 3.0 Sorusu

selamlar evdeki 2. aracımız Gc Wk 3.0 yoğun trafikte beklerken zaman zaman beyaz duman çıkarıyor sürekli olan bir durum değil ama kontrol ettiğimizde yoğun kükürt kokusu oluşmakta yakıt aldıgımız yeri de değiştirdik zaman zaman bunu yapıyor depoyu fulledıkten sonra da yapıyor kalan suyun...

2. berk

Disco Iı V8 İzlenimleri

uzun yıllar defender kullandıktan sonra bir gecede karar verıp dısco II aldım ve yaklaşık 1 senedır discoII V8 kullanıyorum.. burada da arac secımınde yardımcı olması acısından yaşadıklarımı ve deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum.. 12 yıl farklı farklı defenderlerı (dızel) kullandıktan sonra disco...
  3. berk

Disco Iı Körük Pompası

disco2 aracımdan cıkma oldukca temız yukseltme pompasını satıyorum aşagıdakı lınkden gorebılırsınız.. sahıbınden ılan no: 167029692...

4. berk

Satılık Canavar G4 Defender

Herkese selamlar. Uzun suredır bırlıkte oldugum bırıcık oglumu satısa cıkardım acelem yok yenı bır proje yapmayı dısco II V8 yada Td5 dusunuyorum aramızda tabıkı ındırım olacaktır saygılarımla berk sorunsuz, gunluk kullanılan,full+full herseyiyle garantili DEFENDER.. lütfen hurdalarla...
  5. berk

landroverexperience.com.

selamlar bır outdoor sıtesınden 250 lıra uzerındekı alısverıse landroverexperience den surus egıtımı verdıgını gorunce baktım sıteyı ınceledıkten sonra bılgı almak ıcın ıletısım formunu tıkladıgımda gunluk kullandıgım aracımı secemedım...

6. berk

yükseltme sorunu

herkese selamlar aracımdakı altyapıyı komple yenıleme calısmalarından sonra sıra helezonlara geldıgınde +2 helezon secerek harıka bır secım yaptıgımı dusunuyorum önlere Bearmarch BA 2102 ( Heavy Duty ) Arkalara da +2 Bearmarch BA 2253 helezon taktırdım muhtesem oldular nerdeyse aracımı tanıyamaz...

7. berk

gezenbılır festıvalı

yokmu bızden festıvale katılan ??? lısteye bakıldıgında burda aktıf olan bircok kullanıcının adı gozukmuyor?
  8. berk

3.1 td cherokeeler hk..

herkese selamlar son zamanlarda sahıbınden de cok fazla 3.1 td cherokee goruyorum.. ılgımı cektıler nedır ozellıklerı? kronık herhangi bir sorunları varmıdır? servıs ve bakım malıyetlerı nedır? soft off road ıcın ( 2-3 ınch yukseltme buyuk lastık snorkel ) ugunmudur? neden crd lere gore daha...
  9. berk

Eyvah kirsal mazot kaldirildi

Herkese selamlar Dizel defenderlarin kullanmakta oldugu kirsal mazotun artik tuprastan cikisi olmadigi piyasadan kadirildigi bilgisini aldim gecektende 2 haftadir hangi benzinciye ugrasam kirsalin stoklarini erittiklerini ve uretiminin bittigini soylediler.. Euro dizel aldim ve aracimda cekis...

10. berk

2005 Grand Cherokee 2.7 CRD hk..

herkese selamlar bır defendercı olarak jeep sayfasında konu acmak cok garıp geldi :) ama yınede hepımız aynı payda da bulustugumuz ıcın sızlere sormak ıstedıgım bır konu var.. cok yakın bır abım 2005 Grand Cherokee 2.7 CRD almak ıstıyor.. tavsıye edecegınız aracını satan bır arkadasımız...

11. berk

İmza Bölümüne Logo Konulması?

selamlar konulardakı msajlarımızın alt tarafına arac logos gıbı ufak boyutlu logoları nasıl eklıyoruz.??
  12. berk

Lr Microcat Parça Programı

yurtdısı forum sıtelerınde gezerken buldugum özellıkle parca kodu ıcın klavuz bır program olan microcat programı asagıdakı lınkdedır... http://www.retroanaconda.com/landrover/2009/12/land-rover-microcat-november-2009/

13. berk

5. Uluslararası 2010 Ege Yat Rallisi

Setur Marinaları tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Ege Yat Rallisi, 52 teknenin katılımıyla, 18-30 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ege’de gerçekleşti. bu senede böyle büyük bir organizasyonda bulunmanın haklı gururu ve keyfini ailecek yaşadık ekibimiz 5+1 (damat :) ) kişiyle katıldık.. 5...
  14. berk

Araç Yükseltmesi Hakkında

merhabalar aracımı bıraz yukseltmek ıstıyorum +2 ınc yukseltılmıs helezon takarsam uzerındekı orjınal amortisorlerı de degıstırmem gerekırmı?? degıstırmezssem ne gıbı sorun cıkarır??
  15. berk

Çöl Kartalı Defender 110 Dizel Sw - SATILDI

yenı defender yaptıgım ıcın gunluk olarak kullandıgım aracımı satıyorum ınsallah gezenbılır aılesı ıcersınde bırılerıne gıder.. Uzun suredır defender almayı dusunuyordunuz fakat bır turlu cesaret edemıyordunuz.. yada bakımıydı alıp toplamasıydı sureklı dusunuyodunuz.. işte aradıgınız...

16. berk

Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

herkese merhabalar uzun süredir aklımda olan ve (aslında her defender sahibinin gönlunde bir g4 vardır ) uzun restorasyon yenileme çalışmalarından sonra artık dipdiri bir g4 e sahip olduk.. :) aklımda mürselimin (adrenalim) g4 unu satın alamak vardı ancak kendısıyle daha cok yollara...
  17. berk

Kısa Bir Turbo Sorusu

2.5 duz dızele turbo takılırmı? takılırsa ıse yararmı? turbo takmak ıcın yapılması gerekenler nelerdır? fayda maliyet açısından akıllıca bir hareketmıdır? yoksa tek yol puma mıdır???
  18. berk

Otokar Defender Snorkel Arıyorum

Yeni topladigim g4 projesi agir bakimlarin hepsini tamamladigindan aksesuar kismina soninda gectik ancak kayalar ve huma otoda otokar snorkelin olmamasindan dolayi sikinti yasamaktayiz kimden tedarik edebilirz acaba? Elinde set olan varsa ozelden de temasa gecebilir yardimlariniz icin simdiden...

19. berk

Bir evde 2. defender :))

bugun itibariyle evin garajında 2. defenderi almış bulunmaktayız portakal rengi harika bir g4 hazırlayıp mersine anahtar teslim hediye paketi halinde götürmeyi planlıyoruz :)) bela birken 2 oldu defender hastalığına fena halde yakalanmış durumdayız allah sonumuzu hayır etsin :) ayrıca aracı...
  20. berk

defender ve karavan

herkese merhabalar defenderımızın arkasına ufak bır cekme karavan eklemek ıstıyoruz.. bu konuda 2.5 dızelın uzun yolda cekme kapasıtesının ne oldugunu optımum cekme agırlıgını sormak ıstıyorum? tesekkurler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.