Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar ! 3 gün önce tatil dönüşü tamda yola çıkmadan önce yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim. Motor suyunu kontrol etmek amacıyla kapağı açtığımda garip bir şekilde tankın içinde gri çamur kıvamında,suyla karışık yağ olduğunu farkettim. İstanbulda servisime danıştığımda conta...
İnşallah gönderiniz en uygun masrafla en kısa zamanda elinize ulaşır [emoji1303]bende 2 ay önce ön cam sağ çıtayı getirttim...tesadüf bir arkadaşım ingiltereden dönerken getirdi sağolsun...tam parçaya kavuştum derken çıtayı ambalajından çıkarttım bir de ne göreyim parça "mat" ! Sol çıta parlak...
Teşekkürler Umut Bey [emoji1303]çevremdem çok duymuştum "alır almaz yazılım attırman lazım...araç hantal"vs gibi tavsiyeleri ... demek ki fark var ! Binek araç performansı da iyidir arada sırada [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba ! Yazılım konusunu neden gerekli gördüğünüzü, standart performansı ile şimdiki durumu arasındaki farkı bizimle paylaşırsanız memnun olurum. İyi günler dilerim !
[emoji1][emoji1303] aynen öyle sök tak yapana kadar iki set lastik sakla vs [emoji53] duble masraf ! Bende AT operasyonunu yakın bir tarihe mi çeksem acaba [emoji1] iyi haftasonları dilerim [emoji1303]
[emoji53]Yazlık lastikleri yeni sayılır yoksa bende bi delilik yapayım jant filan bulup AT'ye geçeyim dedim ama 5bini km'yi bile bulmadı aldıklarım...sanırım elimdekileri eskittikten sonra bende AT'ye geçerim diye düşünüyorum. Peki Umut Hocam, yağmur ve kar tecrübeniz nasıl oldu kış lastiği...
Serhun Bey çok teşekkürler bilgi için ! tavsiyenizi değerlendireceğim özellikle Şirinevler tarafında olması da benim için avantaj tekrar iyi günler dilerim ...
Merhaba Umut Bey ! lastikler kendi orjinal jantı üzerinde gözüküyor yanılmıyorsam ! Ben AT lastiği R 18 jant için bulamadım [emoji53]
Arkadaşlar, yakınlarda İstanbulda tavan döşemesini yenileten ve aynı zamanda sunroof havuzu, drenajları vs bakımlarını yaptıran ve ustasından yapılan işten memnun olan ve bu değerli servis veya ustanın iletişim bilgilerini paylaşabilecek birileri var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone...
Merhaba ! Ve geçmiş olsun virüsü aldığınız için [emoji1][emoji1303]... 6-7 aydan beri bizzat Disco diye tabir edilen hastalıktan bendeniz de muzdaribim [emoji4] Çok manipüle etmeyeyim ama garip bir durum ! Zaten virüs girmişse bedeli olacaktır [emoji1] Umarım özenle kullanılmış,işin ehli...
Merhaba, Nesimi ustaya Maslakta Garaj offroad olarak bende facebooktan ulaşabildiğim tek bilgi bu. Mutlaka Gezenbilir ailesinden daha net bilgi verecek üyeler vardır. Kişisel olarak da size görüşlerinizi bildireceklerdir. Bu arada umarım baktığınız disco ile daha detaylı bilgiye en kısa zamanda...
Merhaba, bu araçlarla ilgili bu platformda veya bir disco 2 kullanan veya kullanmış olan kişilerden mutlaka bilgi almanızda kesinlikle fayda var. Bu yaştaki Araçların mutlaka teknik mekanik aksamlarında özellikle dikkat etmeniz gereken hususlar var. Daha önce kullandığım binek araçla...