Arama sonuçlarınız

1. A

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Evet bende sadece arazide kullanacağım zaten o yüzden plaka ruhsat önemli deil.hep güzel şeyler duyuyoruö inşallah sorunsuz sıkıntısız binerim..umarım benden önceki sahibide benim gibi titizdir :))

2. A

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Herkeze selam..honda crf 450 x alma arefesindeyim.bu motoru kullanan arkadaşlar varmı acaba??
  3. A

Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında herkese iyi geceler..2 gündür arabamla arazide zor şartllarda geziyorum inanın aşık oldum arabaya:) defender siz geçirdiğim günlerime üzülüyorum..yağım alıştığındanmıdır araziide kasıntı boşluklarımı alıyor bilmiyorum ama sesler kesildi...

4. A

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında yok baktıramadım daha hüseyin abicim ustamın yoğunluğundan dolayı..araya benimde müsabakalar girince iş uzayacak gibi ama hayırlısı..foremost abicim sizede saygılar..aynı bahsettiğiniz gibi 1 vitesi unuttum zaten :) nazar değmesin motorum bayağı...
  5. A

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında rica ederim kürşat bey aracımın bahsettiğim sorunları hakkında yorumlarınızı bekliyorum :) hüseyin bey sizede teşekkür ederim..

6. A

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında kurban olduğum taha abim kimseye salladığım falan yok sadece aracım sorunlarını öğrenmeye çalışıyorum adam bize saldırıyor sanki onun arabasına bişe dedim :) . burası nasıl biryer abicim kendi arabamı bile eleştiremiyorum :) açıklaman için...

7. A

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında öncelikle tatsız girişimden dolayı çok özür diliyo,iyi dilekleriniz ve açıklamalarınız için çok teşekkür ediyorum..gerçekten arabama aşık oluyorum yavaş yavaş..eşsiz ustamla en kısa zaman da altına gireceğiz ve inşallah boşluk sorununu...
  8. A

hepinize iyi akşamlar..dün kendime 90 model 5 kapı bir defender aldım.2,3 tane seçenekten sonra aldığım araçta karar kıldım ama hepsindede bu boşluklar vardı..araç kalkış yaparken küt küt diye vuruntu yapıyor..dfransiyeller şanjman kırılacak diye korkuyorum sanki sergiyi yola açacağım diye...
  9. A

K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim

Ynt: K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim abilerim herkese selamlar...bu makina baş pehlivan gibi..allh nazardan saklasınn.abicim merak ettiğim konular var parçaları pahalımıdır..fazla arıza çıkartmadıklarını,kolay kolay kırılmadıklarını biliyorum doğrumu ?yakıtını fazla düşünmemek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.