Arama sonuçlarınız

1. BAP

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi GÜNAYDIN ARKADAŞLAR sizlerle hafta sonu gerçekleşen İSOFF iğne ada gezisinden bir kaç kare paylaşmak istiyorum.

2. BAP

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı öne ve arkaya kilit getirirken gişli oranı yada difransiyel oranına göremi getirtiyoruz bilen varmı ?
  3. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı çip olayını bende araştırdım ufak bir yazılım la 20 hp yada 40 hp arttırıyor arabanın gücünü ve takanlarla konuştum yakıt tüketimi düşüyormuş arabada , torkuda bu oranlarda arttırıyor hemde toyota serviste taktırabiliyorsun , garantin...

4. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı aracı satın aldığınızda faturayla beraber bir sürü evrak veriyorlar , o evraklardan biri TOYOTA UYGUNLUK BELGESİ o belgede arabanın bütün teknik donanımı yazıyor. ben de kilit getirmek için difransiyel oranına baktım orda 2,5 hilux için...
  5. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ben arkaya tampon yaptırmadım sadece şaseye arkadan bir araç çekmek için bir kanca bağlattım o kadar.

6. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı bu konuda bilgilerinizden yararlanmak isterim , bar olarak arb ile aynı basınca sahip bir kompresör den mi bahsediyoruz ?

7. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı :) merhaba sizi uzaktan takip ediyorum siparişlerinizden haberim var hatta uçakla getirtelim bizimkilerde içinde olsun kargoyu paylaşalım diye konuştuk tarkan beyle , benim ön tamponu ahmet usta yaptı , kendine bir kalıp almamış heralde...
  8. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi günaydınnn abiler, arkadaşlar, kardeşler ........
  9. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı RD121 Ön kilit sistemi 1.570.00 AUD RD132 Arka Kilit sistemi………1.570.00 AUD Arb kilit aktivasyon kompresörü (CKMA 12)…….. .225.00 usd yanlışlık olmasın :) ayrıca ben kompresörü çift...

10. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ben hem öne hemde arkaya arb kilit getirtiyorum.

11. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi ne taraftaydınız resimler nerde ?
  12. BAP

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) fotolar süper insan kıskanıyor :)

13. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ersun abi ve heytem abi bu kilitleri yıllardır kullanıyor hiç bir sıkıntı yaşamamışlar bende onlara güvenip getirtiyorum.
  14. BAP

Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep) herkezin her zaman ihtiyacı olabiliceğini düşündüğüm için bu konuyu güncel tutmaya çalışıyim bari.
  15. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı bende lsd yi bir şey zannediyordum , biraz da olsa tutması lazım bu çok adaletsiz , ne işe yarıyor lsd o zaman ?

16. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ;D ;D ;D ;D valla çok ii olur , yardımcı olmuş olursun ::) ;D
  17. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı LR le hilux u karşılaştırmazlar heralde , arkadan tarlada dolaşır gibi gelen tuğsandı lc sinin arkasına bir de araba bağlayıp gelmişti . :)
  18. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı yarışlarda benim arka ful doluydu nerden baksan 200 kg yük vardı.

19. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı öne kilit i taktıktan sonra karar vericem arkaya lsd yeterlimi yoksa kilitmi lazım diye ama şöyle bir şey var ön lastikler çamura battıktan sonra arkalar önu itemiyor.
  20. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hayırlı olsun , güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

SON KONULAR

Geri