Arama sonuçlarınız

1. macrem

Araç Yenileme - Land Rover

Hocam araç yenileme çalışmaları ne alemde nasıl gidiyor SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. macrem

Doğaya Atılan Pet Şişeler

Geçenler de istanbul alemdağ da orman gezisi yapayım dedim yani şu kadarını söyleyebilirim bizim milletimiz kadar doğayı çevreyi bu denli kirleten başka bir millet var midir acaba her yer pet sise yiyecek içecek ambalajları madem geliyorsun oraya arkadaş giderken çöpünü toplayıp gerekli yere...
  3. macrem

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

Yeri olan arkadaş varsa beni de alırsa çok memnun olurum arkadaşlar olmazsa da canıniz sağolsun bir dahaki sefere artık LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. macrem

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

Yancı olarak gelsem olur mu :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. macrem

Saç Beyazlatan C5

Valla Allah kolaylık versin hocam LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. macrem

Saç Beyazlatan C5

Hocam herkes gibi bende bu işin maddi boyutunu merak ediyorum aslında eğer özel değilse araç bittiğinde yaklaşık olarak yapılan masrafın ne kadar olduğunu paylaşabilirmisiniz sizin ki gibi işlemlerin maliyeti bazı arkadaşlara ışık olabilir çünkü LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. macrem

6 Yataklı Karavan O309 D

Hocam aracın içine ait resim yok mu acaba LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. macrem

Tüp Vs Lpg Konu Güvenlik

Evet hocam malesef bizim ülkemizde kim bilir daha neler yapılıyordur usta bulma konusunda kesinlikle haklisiniz piyasada ustayim diye gecinen binlerce insan var eski aracim lpg liydi bir ara daha bir senesi bile dolmadan yolda giderken ara ara gaz kokusu duyuyordum gittim montaji yapan yere adam...
  9. macrem

Tüp Vs Lpg Konu Güvenlik

Hocam zaten lpg tankıninda bi degisim zamani var hatirladigim kadariyla 10 yildi sanirim kullandigimiz herseyin bi omru var ona bakarsak zamani gelen parcalarin hatta borularin bile degismesi gerekir zamani geldiyse tabi ben zaten sunu savunmuyorum adam takiyor araca lpg yi 20 sene duruyor o...

10. macrem

Tüp Vs Lpg Konu Güvenlik

Ben sahsen bu patlamalarin ihmalden kaynaklandigini düşünüyorum adam aracin da lpg kokusu duyuyor goturmuyor araci mesela ayrica sunuda soyliyeyim lpg tankindaki sacin kalinligi sizin benzin tankinizdan bile cok cok daha fazla bu nedenle bakımlı ve montaji duzgun yapilmis bir lpg de bu gibi...

11. macrem

İlk Off Road Aracım Defender

Hocam neden sattınız acaba özel değilse masraflarından dolayı mı LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. macrem

Baofeng Uv 5re

Benim bildiğim kıyı emniyeti genel müdürlüğünün hazırlamış olduğu sınavlara katılıp belge alınması gerekli diye biliyorum ben aslında sınavlara katılıp belge alabilirsiniz bu konuda az çok bilginiz de varsa biraz hazırlanma ile rahatlıkla geçersiniz sınavı ben belgeyi almadan önce bir buçuk ay...

13. macrem

Baofeng Uv 5re

Evet bu telsizleri kesinlikle lisansı olmayan arkadaşlar kullanmasın hem yasal değil hemde olası bir aramada cevirmede başınız belaya girer LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. macrem

Karavan Ve Zabıtalar Hakkında

Gerçekten bu durum banada mantıksız geldi açıkçası neden böyle birşey yapma kararı almışlar çok merak ettim açıkçası LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. macrem

Cennet Kanyonu (yenişehir / Bursa )

Hocam bu cennet kanyonu nerededir acaba koordinat atabilir misiniz LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. macrem

Babadağ Uçurum Kazası...

Allah rahmet eylesin çok zor ya Allah ailesine arabalarına sabır versin LG G3 Cihazımdan gönderildi.
  17. macrem

Igo 9.6 Navigasyon Basarsoft 2014.03 Turkiye Haritasi Ile Birlikte

Hocam programi yukledim sikinti yokda su lg g3de su igoyu bu saglikli calistiramadik ya haritada uzun uzun cizgiler cikiyor ve cok agir calisiyor menu gecisleri falan bunun bi caresini varmidir acaba senelerdir bu programi samsung note 3 ve note 2 de sikintisiz gayet guzel kullandim ama lg g3 de...
  18. macrem

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması Bak bu konu cok ilgimi cekti hocam boyle bisey olbilirse benimde isime cok yarayabilir takipdeyim hocam

19. macrem

2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.

Ynt: 2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım. .......
  20. macrem

Romork ustu cadir

Ynt: Romork ustu cadir Valla cok begendim hocam bnde bunu bi dusuneyim hb bi aracin var boyle biseyi cok rahat cekerim 90 beygir araba sonucta sanirim tek sikinti aracin arkaasina bi ceki demiri sart

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR