Arama sonuçlarınız

1. S

Pino Karavan

Çekme karavan için Adapazarı Saly karavan ile görüşün derim veya direk ithalatçılar dan alın Adria veya Hymer... Dolphin dahil pek çok üretici ciddi güven sorunları yaşatmaktadır.Gonlunuzce olması dileğiyle....

2. S

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Güzel düşünülmüş bir başlık teşekkürler....Ne yazıkki oluşturulması muhtemel tüm kontrol listeleri sadece görülebilen ve ulaşılabilen ekipmanları kontrol etmeye faydalı olacak . Oysa kaplamaların altında yalıtım ,tesisat...
  3. S

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Elfex.com.tr Buses dolaplarinin distributoru iletisime gecerseniz tedarik noktalari hakkinda yardimci olurlar diye tahmin ediyorum. Ben aracima 140 lt lik kicuk modelinden kullandim dolabin 3te 1i buzluk kismi

4. S

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Motokaravanım yarın tamamlanacak diye ümit ediyorum. Şartlarımı zorlayıp aracı İzmirden getirebilirsem içini döşemeden eksiklikleri dahi olsa 3 kişi olarak katılmak istiyorum... Süleyman &Aylin Eraslan
  5. S

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Paylaşım için teşekkürler...Yerdeki suyuda ben temizlerim artık:)

6. S

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Mesut Bey, Benim açımdan özürlük bir durum sözkonusu değil ancak genede nezaketiniz dolayıısyla teşekkür ederim.Ne yazıkki ülkemizde pek çok alanda olduğu gibi "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma" durumu sözkonusu...

7. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlhan Bey, Fiyat eleştirilerinin sizinle alakalı olmadığından emin olabilirsiniz tamamen firmanın politikaları ile ilgili ....Yaptıkları araçlar İmaj kalitesinde dahi olsa İmajla aynı veya daha yüksek fiyat politikaları...
  8. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hayırlı olmasını diliyorum.....Ancak vitrine koyulan arabanın donanımı ve fiyatı birbirleriyle çok fazla uyum içinde değil gibi doalyısıyla işin hayrı gene temennilerde kalacak gibi....
  9. S

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Mesut Bey ; paylaşımınız için teşekkür ederim.görüştüğüm yetkili ısrarla paralel bağlansa dahi cihazın biten aküden sinyal alacağını ve sadece o aküyü dolduracağını vurguladı.Akülerin seri bağlanması halindede sistemin...

10. S

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Mesut Bey Merhaba; MXS 25 şarj aleti ile ilgili olarak bugün Türkiye distribütörü ile görüştüm yaşam akülerinin paralel bağlanması halinde yalnızca birini şarj edebileceğini belirttiler bunula ilgili sizin herhangi bir...

11. S

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Bilgilendirme için teşekkür ederim, Daha önce Evliya Çelebi (mesut Bey)'in önerdiği CTEK marka cihazlar teknik olarak cazip ancak fiyatları çok tuzlu sanırım YEDPA 'da Türkiye distribütörü de var fiyat ve stok bilgisi için biraz...
  12. S

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atilla Bey, Kolaylıklar diliyorum keyifli bir serüveninizi daha takip ediyoruz..... Henüz erken olmakla birlikte bu araçta inverter ve şarj aletini kombinemi kullanacaksınız daha önceki deneyimlerinizden yola çıkarak ikisi bir...

13. S

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Atilla Bey Merhaba, Sessiz bir izleyici olarak bugüne dek siz ve değerli katılımcılardan şimdilik genel kültür anlamında katlkısı olan pek çok bilgiye sahip oldum. Teşekkürler.... 9-12 Aralık tarihleri arasında CNR fuar merkezinde...
  14. S

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Merhaba, Türkiyede üretilen seramik malzemelerin büyük çoğunluğu kurşun içermiyor. <ancak çini desenli ürünlerde büyük oranda kurşun bulunur. Özellikle uzakdoğudan gelen ürünlerin boyalı kısımları önemli ölçüde kurşun içeriyor. Seramik porselene...
  15. S

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri krizin ötesinde yerli karavn üreticileri butik iş yaptıklarından mevcut fiyatlarla zaten varolmaları olanaksız...hafta içinde İspanyada bir iş gezisindeydim tesadüfen bir karavan tamir ve galeri yerine rastladım...semi-integrated bir moceli 0 km olarak 45000...

16. S

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri 1,5 ay kadar önce bilgi almak üzere atölyelerine uğramıştım...Çalıkşıyorlar ama son derece keyifsizler gibi geldi bana
  17. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Özdener Hanım foruma tekrar hoşgeldiniz, Genel olarak forumu sessiz takip eden çoğunluktan biriyim buda tabiki katkı sağlayacak birikim eksikliğinin neticesi.... Dün bende İmaj karavan gittim ancak Aydın Bey orada olmadığından çok fazla detaylı...
  18. S

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri Merhaba, Bir hevesle basit bir motokaravan sahibi olmak için yaptığım araştırmalar yavaş yavaş yerini hayal kırıklığına bırakıyor. Ne yazıkki Türkiyede Karavan üretmek adına bir sektör yok tüm işler atölye düzeyinde atölye sahiplerinin kişisel ilgilerinin bir...

19. S

Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi Oğuz Bey, karavancı aday adayı olarak paylaşımlarınız sayesinde hevesim biraz daha artıyor.....Gönlünüze ve yüreğinize sağlık kalın sağlıcakla.....
  20. S

Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya

Ynt: Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya Ercüment Bey Merhaba, Zahmet olmayacaksa banada karavanın resimlerini göndermenizi rica ediyorum....Son zamanlarda bende bir karavan sevdasına tutuldum ancak,ne tür olacağına karar veremedim bir türlü...şimdilik camper ağırlıklı ama diğer...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri