Arama sonuçlarınız

1. Z

Yürüyüs Ve Denizin Olduğu Bir Seçenek Var Mı?

Ynt: Yürüyüs Ve Denizin Olduğu Bir Seçenek Var Mı? istediğiniz özellikte bir rota olarak likya yolunun kaş - üçağız arasını yürüyebilirsiniz, zaten aradığınız özellikte bu rotadan daha iyisini bulamazsınız:) tabi yürüyüşe ne kadar zaman ayıracaksınız, zamanınız varsa olimposa kadar devam...

2. Z

likya yolu yürüyüşü

likya yolunu pydnai ye kadar yürüdüm. yola kaldığım yerden veya farklı bir rota ile yürüyecek yol arkadaşı arıyorum. 0 532 400 90 44
  3. Z

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010) 1 mayısta ovacıktan yola cıkmayı düşünüyoruz, umarım karşılaşırız

4. Z

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor mayıs ayında başlayacağımız likya yolu yürüyüşüne katılacak arkadaşlar arıyoruz, yolun tamamını yürümeyi planlıyoruz, tahmini 40-45 günümüzü alacak olan yürüyüşüne katılmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz. sinan: 0532 400 90 44...
  5. Z

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

şuan 2 kişiyiz ve likya yolunun tümünü yürümeyi planlıyoruz, katılmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçelim sinansaygi@hotmail.com 0532 400 90 44

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR