Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
ulaş şimdi okudum yürüş notlarını hatta karşı masada çalışan arkadaşım ne böyle sırıtarak okuyorsun dedi :)
yok bi şey rapor yazıyorum dedim ama yemedi sanırım :))
teşekkürler
Bülent yokmusun :)''Huma Oto'' Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı 'na bende gelmek isterim aslında ama kimseyi tanımıyorum bi akıl verirmisin
günaydın fotograflara baktım sizi kıskandım :)
en çok gülini sevdim kaç yaşında ? doğrusu bayada iyi yürümüş yüzündeki gülümseme çok güzeldi alışverişmerkezlerin de bayramı geçirdiklerini düşünürsek bir çok cocuğun (çocuk yannış kelime genç kızın) onun...
Ynt: Cemal Süreya
ne çok bölüm varmış bakmadığım Cemal Süreya'yı görünce yazmadan duramadım
Cemal Süreya'ya benim için bitmeyen bir sair. Elimden düsmez "sevda sözleri". Her okudugumda yeni bir sey farkeder, yeni sevinçler yasarim.
9 günlük tatili uygulayamıyoruz ne yazıkki cuma sabahı işteyim dönüşüde aldım indirim bile yaptırdım biraz kavga dövüş oldu gerçi bayram nimetlerinden faydalanmak için oğluma indirimsiz tam bilet kesebiliriz dediler biraz çırladım vaz geçtiler :()))))