Arama sonuçlarınız

1. ATMACA53

Külli nefsin zâikatü'l-mevt (ÂLİ İMRÂN-185)

Külli nefsin zâikatü'l-mevt (ÂLİ İMRÂN-185)

2. ATMACA53

Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi

Ynt: Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi Çok aydınlatıcı ve fikir verici oldu. Teşekkür ederim. Değerlendireceğim.
  3. ATMACA53

Ynt: Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Birde ICOM AH-760 VE AH-740 modelleri var. Icom IC-7100 telsizinin kitapçığında AH-740 uyumlu diyede belirtmekte. Haklarında bilginiz varmı. Saygılar..

4. ATMACA53

Merhabalar.. 130 watt çıkışlı IC-7100 cihazım için Hf araç anteni araştırmaktayım. aşağıda listesi ve fotoları verili antenler arasında kararsız kalıyorum. Tecrübe eden veya fiktri olanların paylaşması beni mutlu edecektir. Şimdiden teşekkürler. Barrett 2019 Codan 3040 Codan 9350 STEALTH 9360
  5. ATMACA53

Karadeniz Offroad Birligi 4. yaz Sporlari Senligi 2. ayak Rize'de

Karadeniz OffRoad Birligi 4.Yaz Sporlari Senligi 2.Ayak Yarislari 17-18 Agustos 2013 te Rize de. Bilgi ve irtibat icin linkimizden ulasilabilir. Rize Off Road & Rescue Team Spor Kulubu Dernegi. https://www.facebook.com/RizeOffRoad

6. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: Rize' Nin Rubıcon U teşekkürler. Daha iyisi sizin olur inşallah.

7. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: Rize' Nin Rubıcon U çamurlu :)))
  8. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: Rize' Nin Rubıcon U Yeni halinden eserler...
  9. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u bende size yazdım :)

10. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u zaten olmayan konforu artık tamamen yok oldu dıyebılırım :) aracınız cıkınca ozelden yazısalımda hafta sonu kucuk bır deneme yapalım :)

11. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u jantlar degişti. bu fotolar değişmeden önceki halidir.
  12. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u :) 37 lastikten memnunum. 4" mopar lift kit takmıs olmam munasebetı ile zorlu arazi sartlarında azcık arka lastikler sürtüyor. 4,5 ve üstü bir lift kit olsaydı veya lastikler 35 " olsa bu sorunda ortadan kalkacagını düsünüyorum. Gerçi servism onemlı olan önün...

13. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u 200 bg. 2011 model
  14. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u henuz kullanmak nasıp olmadıgı ıcın bişey soyleyemıyeceğim. iş nedeni ile şehir dışındayım kardeşim kullanıyor. haftaya istb dönünce bi zorlıyacağım. 4.5 aev mi aldınız. bende onu ıstemıstım servıs mopar dan şaşma dedi diye değiştirdim. akslar ve aynalarda değişti.
  15. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u teşekkür ederim. isminizi yada aracınızı göremediğimden sizi çıkaramadım. toplantıda hangi araç sizindi ve konuşmuşmuyduk acaba.

16. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Amin. Allah daha güzelleriniz size nasip etsin dostlar.
  17. ATMACA53

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Sonunda belgeyi almayı başardım. TA9AMP 73 ler :)
  18. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u 4" Var yükseltme :)

19. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Şuanki halinden kesitler..
  20. ATMACA53

Rize Off Road & Rescue Team Faaliyetleri

Ynt: Rize Off Road & Rescue Team Faaliyetleri Facebook sayfasida https://www.facebook.com/RizeOffRoad adresinden takip edilebilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR