Arama sonuçlarınız

1. discofreak

Free Lander Servis

Valla tam bir hayal kırıklığı oldular sonradan benim için uzak duruyorum artık :((

2. discofreak

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

dinamometre ile motorum hp sini ölçebilir ve motor durumu hakkında bilgi verilebilir, contaları, ön takımı, turbosu bir çok konuda TÜVTÜRK onaylı rapor veren firmalar var bunlardan biriyle de çalışabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.
  3. discofreak

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

Benim de fikrim önemli gelir mi bilmiyorum ama bence o fiyata alınabilecek en iyi araç land rover discovery 2 td5tir. Bütün ustalar bunu kullanırlar. Fikrin olsun istersen bir profesyonel olan Selim Ustaoğlu'nun videolarını izleyebilirsin. Mesela ismi lazım olmayan bir sözde 4x4'ün madara...

4. discofreak

Merhaba; masraf çıkartmaması imkansız 16 yaşında bir araçtan bahsediyoruz. Eğer aracın önceki sahibi ya da sahipleri düzenli bakım yaptırmışlarsa sorun olma olasılığı azalır. Aracın turbosu, alternatörü, kayışları, disk ve balataları, hatta allah korusun krankında sorunlar oluşmuş olabilir. Zira...
  5. discofreak

merhaba bir land rover ya da jeep performansı beklemiyorsanız tabii ki işinizi görür ama daha önce de söylediğim gibi crdi motordan çok iyi anlayan bir usta tarafından görülmeli. Olasılıkla da aldığınız fiyatın en az yarısı kadar masraf yapacaksınız ama bu ne alırsanız alın kaçınılmaz ama 125...

6. discofreak

Teşekkürler Caner Bey; burada yakıt en son düşünülmesi gereken şey önemli olan aracın sizden önce hor kullanılıp kullanılmadığına bakmak gerek, yaptığı km. de önemli ama asıl önemlisi kullanıcının yanlışları nedeniyle hasar görmüş parçaları; örneğin şanzıman otomatik vitesli bir araç alacaksanız...

7. discofreak

ha bu arada hepsini duster 4x4'e gelirsek (ki gelmesek de olur) önce şunu bir izleyin derim. Selim Ustaoğlu on Instagram: “Dacia Duster 2018 - BF Goodrich AT @benzin_magazin e güzel bir video çektik @burak_ertem ile...Yakında yayınlanır #dacia #daciaduster…”
  8. discofreak

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyelim. Başınıza iş alın derim, zira başınıza iş almadan yaşayacağınız bir yaşam yaşam sayılmaz pek. 10 litreden az yakmaz konusunda ise şahsi tecrübelerim. 3000 cc motorluk bir disco kullanmama rağmen yakıt tüketimim 9 litreyi geçmez. Bu sizin ağır araç...
  9. discofreak

Muhtemelen Görmekten Sıkıldığınız Ama Içeriği Farklı Yeni Başlayana Araç Tavsiyesi =)

Bir rubicondan çok daha az yakar. Ortalama 9.2 litre dizel yakar. Servis imkanı metropollerde zengindir. Prestije gelince metalik renklerden bir hse alır ve yeterince parlatırsanız, güzellikte de Range Roverlara meydan okur.

10. discofreak

Muhtemelen Görmekten Sıkıldığınız Ama Içeriği Farklı Yeni Başlayana Araç Tavsiyesi =)

Yazdıklarınızı okudum, hak vermemek elde değil. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak tek araç discovery 4 2012 ve üstü olacaktır.

11. discofreak

Free Lander Servis

Selam İzmir Bornova 3. Sanayide Has Egeliler var. Ben disco4’ümü oraya götürüyorum. Şimdilik memnuniyetim yerinde. Daha sonra deneyimlerinizi benle de paylaşırsanız sevinirim.
  12. discofreak

Free Lander Servis

13. discofreak

Dİscovery 4 Artilar Eksİler ?

Merhaba endişeye gerek yok. 2014 discovery 4 binicisiyim. Daha önceki aracım da 2013 discovery 4 idi. Aile arabası kavramının çok çok üstünde bir araçtan bahsediyoruz. Hatta pek çok range rover kullanıcısının bile kıskanç bakışlarını hissedeceğin bir araç bu. Özellikle boya bakımlı ve offroad...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR

Geri