Arama sonuçlarınız

1. P

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Selam Seval, Bu etkinliği çok sevdik. 2 kişiyiz. Bizide ekler misin? Serpil Yavaş Hülya Akan

2. P

DAK/SAR'da denizcilik eğitimleri devam ediyor

Aşağıda önümüzdeki günlerde DAK/SAR da yapılacak olan iki eğitimin duyurusu var. SAYIN DENİZSEVERLER, 2 Ağustos 2010 Pazartesi akşam, saat 19:30’ da DAK-SAR merkez dershanesinde, hocamız Melih SANALAN tarafından aşağıda içeriği belirlenen iletişim dersi tekrarlanacaktır. KONULAR -...
  3. P

DAK/SAR'da denizcilik eğitimleri

Dak/Sar bünyesinde denizcilik eğitimleri devam verilmektedir. 08.07.2010 Perşembe günü Melih Sanalan tarafından Denizde İletişim dersi verilecektir. Katılmak isteyenler bana yada DAK/SAR'a ulaşabilirler. Tarih:08/07/2010 Perşembe Saat :19:30 Yer : DAK/SAR

4. P

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Dak/Sar bünyesinde denizcilik eğitimleri devam verilmektedir. 08.07.2010 Perşembe günü Melih Sanalan tarafından Denizde İletişim dersi verilecektir. Katılmak isteyenler bana yada DAK/SAR'a ulaşabilirler. Tarih:08/07/2010 Perşembe...
  5. P

DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor

Ynt: DAK-SAR Yeniden Yapılanıyor Ben konuşursam yer yerinden oynar tarzı bir yorum olmuş. :'( Bildiklerinizi bizimlede paylaşır mısınız?

6. P

IOG Istanbul - Antrenman Duyuruları

Ynt: IOG Istanbul - Antrenman Duyuruları 27 Eylül Pazar antremanı için kaydımı yaptırdım. Başka katılım varmı? Gezenbilir katılımcılarını orada tanıyabilecek miyim? İlk orienteering deneyimim olacak. Eğer yapabileceğimi düşünürsem yarışmayada kayıt yaptırmak istiyorum. Selamlar...

7. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Gezenbilir formunu bir çok yerden duydum ve uzunca bir süredir de formun sesiz izleyicisiyim. Tanişma platformunu bulmak epey zamanımı aldı. Şimdi amacım Anakampa ulaşmak. 20 mail yazmak konusunda hile yapabilirmiyim? :) Her konu ilginç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR