Arama sonuçlarınız

1. tavlan

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Bu malı kötülemek olmaz bilgi paylaşımı olur. Kötülemek olmayan bir olumsuzluğu kötü gibi göstermektir. Ama yinede siz bilirsiniz :)

2. tavlan

Hayırlı olsun. Bilgiler için teşekkürler. Bende ilandaki araçları yakından takip ediyorum. Acaba hangi aracı aldınız. Gözüme kestirdiğim olursa size sorayım. Yada aman bulaşma biz gittik gördük dediğiniz varsa bilgi verirseniz sevinirim :smiley: Bende 2010 ford focus var. Disco 2 ile değiştirme...
  3. tavlan

Td5 Yakıt Tüketimi

Discovery 2 Genel Sorular Buraya Konu ile ilgili bu başlık altında bilgi bulabilirsiniz. EGR iptali gibi bir yazı okumuştum.

4. tavlan

TD5 arıyorum hala bilginize :)
  5. tavlan

Böyle bir yazı buldum siteden a) Ankara oto Sanayiinin Şehir merkezinde olan bölümlerinin kapatılması ile Oto tamir esnafının bir çoğu dükkanlarını İvedik veya Şaşmaz bölgesine taşıdığı için eskiden beri bilinenen ustaların yerini bulmakta zorluk çektim, kimilerini de bulamadım. Belki de...

6. tavlan

Ankarada araç gösterebileceğimiz neresi var? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

7. tavlan

Bu bilgiler için çok teşekkür ederim :smiley:
  8. tavlan

Oto check-up'lar arazi araçlarını test edemiyormuş. Alanyada Hasan Kola ustayı önerdiler aracı ona gösterebilirsin dediler.
  9. tavlan

Malum siteye ilan verirken mausenin hareketine göre yanlış seçenek işaretliyebiliyor. Benimde başıma geldi )) Baskı balata debriyajla alakalı olduğu için mi o şekilde söylediniz?

10. tavlan

2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 467595736 Merhabalar. Ben Konya'dan Fatih. Araç hakkında bilgisi olan var mı? Siz üstatlar bi göz atsanız alınabilinir mi? Alırsam beni neler bekliyor :))

11. tavlan

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 467595736 Merhabalar. Ben Konya'dan Fatih. Araç hakkında bilgisi olan var mı? Siz üztatlar bi göz atsanız alınabilinir mi? Alırsam beni neler bekliyor :))
  12. tavlan

Araç Bilgisi Olan Var Mı Discovery 2 Td5

2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 467595736 Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Alınabilinir mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR