Arama sonuçlarınız

1. A

Mitsubishi 2.8 Turbo dizel araç egsozdan siyah duman atıyor.

Ynt: Mitsubishi 2.8 Turbo dizel araç egsozdan siyah duman atıyor. allah yardım etsin adam gibi yaptırayım dedigin zaman 3000 bini bulur inşallah enjektör le kuyrtulursun yok aşagıya inmişse sıkıntı 5000 bini gecer benim toyota hılux vardı aynı sorunu yaşadım 2000 bini buldu...

2. A

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz v6 fren merkezi aranıyor düz mesgen havuzzuna takılan abs degil cıkma yan sanayi fark etmez calışsın yeter
  3. A

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma herkese selam bir arkadaşım full yapılmış lada nivasını sattı erkişehirden alıcısı cıktı cok temiz titizlikle yapımış nivaydı alan arkadaş eskişehir dönüşü takla atmış adama bişe olmamış sanırım ama arac pek iyidegil bu gün ögrendim nazarmı deydi acaba ama...

4. A

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma yanlış anlama olmasın ben ladayı seviyorum bende kıyaslamaya karşıyım her aaracın kendine has güzelligi var kütük derken ben nivacıları kırmak icin demedim kendi aracımıda üstün görmüyom aracı batsın hepsi bir çuval çivata :)
  5. A

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma şunu demeden yapamadım bir abimle nivaya bindim bazı yerde ben kullandım gitigi yola eşşek gitmez aractan ivip geriye baktıgım zaman helal olsun dedim ben vitaraya kıyıp o yola zor vururdum abi kırılsın diyor sorun degil kaynatırık yerine olur biter demişti...

6. A

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma aslında konu basit arrkadaş konuya son lafı demiş kargaya yavrusu şahan görünürmüş dogru ama niva kendi capında güzel araba fiyat uygun parca ucuz usta sıkıntısı yok dogusu batısı en ucra köşede yaşanda nivayı bilir karalamıyom ama kıyaslamak sacma onu demeye...

7. A

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hudev gardaşım nedesem şimdi bu lafına bazen görüyom öle yapmışlarki nivayı 5 bine almışlar 5 bin masraf yapmışlar arac olmuş 10 bin lira her araziye gittiginda...
  8. A

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma selam arkadaşlar bu konunun üzerinden 2 yıl gecmiş nerdeyse konu başlıgı cok basit acılmış arkadaşımız bir kac bilgi edinmek icin olay niva vitara kavgasının kenarından dönmüş benim demek istedigim en kötü vitara 1.6 v6 yine v6 2.5 dizel motor ilk...
  9. A

Vitara Bobin Sorunu ?..

Ynt: Vitara Bobin Sorunu ?.. megan bobini tak cukka oturur yerine v6 ya hic sorun cıkarmaz ama 2 fişli megan bobini v6 da bobin yaşayanlar benim yaptıgım gibi megan bobini takabilirler kenarlarını yontmak lazım fişini kuclayıp yerine takıyorsun kapaklar yerine oturmaz ateşleme gücü fazla v6 ya...

10. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz komple v6 motoru satılık bilginize bilok piston biyel krank bilimum kurulu v6 motor

11. A

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum garaj degil offroodd parkuru vay beaaaa :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
  12. A

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum en son mesaj gönderinin üzerinden 1 sene geçmiş bu garajı hayalimde canlardırdım kendi aracımda kıyasladım nasıl bir yermiş kiii merakımdan öldüm desem yeridir :) arka arka cıkarken teker havaya kalıyor teker boşta dönüyor olmuyor hızlı hızlı deniyomm yola...

13. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz SAYIN FARMAX sana yükseltme işlerinde ahmet abi daha iyi yardımcı olur o bu konuda cok calışmalara var ;) :) ahmet abi acil teknik destege ihtiyac var tel numaranı yazsan iyi olur :)
  14. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz ben adam gibi birşeyler paylaşmaya calıştım adam gibi konu actım acmaz olaydım ögrenmek istedigim bazı problemler vardı iyi kötü yanlış dogru başımdan gecen tecrübe vardı onları bir araya getirip bişeler yapmaktı v6 la ilgili sıkıntısı olanlara kople...
  15. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz adam gibi bir kac konuda yardım istedim eger yardım edecek yoksa boşa yazmaya gerek yok sitede

16. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz alcak mühndizde yüksek mühndizde mekanik tesisatcıda v6 cida benim elhamdülüllah v6 motor üzerinde de en cok ugranda benimdir sitede her insanın g.... yemez iki sefer motorunu acıp kapatıpp dışardan parca getirip kendi kendizime bişeler yapıp uraşıp...
  17. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz eksozumla vurum onları havada yakalarım bogarım vitaranın sesine :D :D :D :D :D :D :D :D
  18. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz aman sustumm ahacıkk :-X :-X :-X :-X :-X :-X dustere laffff yokk on nomara 4x4 geri aldımm sözlerimi

19. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz %% %% && OLSUN CAMURDAN OLSUN :) :) :) :) :) :) :) :) :) %% %% && %% %%...
  20. A

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz v motorlu her aracı seviyorum bu dusterse olsa ayrı saygı duyarım ama reno yan sanayi dusterin gözü yemez v motor yapmaya zaten ne yapsakta ucuza mal etsen eger dadca nın diyer modelleri gibiyse duster vay halına bakın vitaranın 1988 modeli bile hala...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

SON KONULAR

Geri