Arama sonuçlarınız

1. Z

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Evet çoğu yazınızı okudum umarım gönlünüze göre bulursunuz☺️ Caretta uncle içime sindi ancak o da limitimizin üzerine çıkıyor birkaç ekstrayla Biz max 60000tl olsun diyoruz saly frenli bize çok iyi geldi fiyat olarak ama ortiz daha kullanışlı gibi görünüyor izmire gidip bakmaya fırsatımız yok...

2. Z

Ve malesef ne tlfnla ne de maille ortize ulaşamıyorum
  3. Z

@Demirak Çok teşekkür ederim cevabınız için. carabinata da açık ve kullanışsız raf sistemi var şimdi ortizin bir videosunda bahsettiniz dolap üstü rafı gördüm bence de gereksiz olmuş ama diğer kapaklı raflar çok iyi görünüyor. O zaman üst cam ve ekstralarla ruhsat alınması gereken bir karavan...

4. Z

Ben de carabinata xl a kesin gözü ile bakarken bi kamp alanında ortiz 3,90 gördüm sahibi yanında olmadığı için görüşemedim ancak fotolarından baktığımda daha güzel geldi bana iç dizayn olarak baş üstü dolapları ekstra mı sabit mi bilen var mı acaba çocuklu bir aile olarak fazla dolap daha çok...
  5. Z

Fotoğraf çekmedim malesef ben carabinata xl a odaklanarak gittiğim için mini olanı çok fazla incelemedim ancak en olarak carabinata ile aynı boydan da içindeki ranza payı kadar arkadan kısaltıkmış boyu daha kısaydı masa bölümündeki yatak aynıydı iç dizayn carabinata ile bire bir aynı tasarlanmış...

6. Z

Merha merhabalar ben de yeni aranıza katıldım çekme karavan arayışı içerisindeyiz hala karar veremedik dün saly karavana uğradık bahsettiğiniz model antalya fuarı için yeni üretimden çıkmıştı:smiley: mini carabinata olarak 2 kişi için gayet yeterli görünüyordu boy olarak da yaklaşık 35-40cm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR